RTX 4060 vs B580

RTX 4060. çünkü; DLSS 3.5-CUDA-ray traycing-çok iyi ve sürekli güncellenen sürücüler.

Batacaklar bence. Hala 10nm işlemci üretiyorlar. O yüzden bence Intel ekran kartı almayın.

Hocam Intel geçende batıyordu AMD ile anlaşıp batmadı Intel kolay kolay batmaz bence her ne kadar AMD ile düşmanda olsa.

Hocam belli siz illa B580 almak istiyorsunuz, yani seçim sizin sonrasında pişman olma ihtimaliniz yüksek ama.

Hocam 12 000 TL ekran kartı öneriniz var mı? 4060'ı sevmiyorum arkadaşlarım aldı pişman oldu forumlarda iyi demiyor ondan dolayı 4060'a yakın AMD veya Intel bir ekran kartı almak istiyorum.

Hocam Intel geçende batıyordu AMD ile anlaşıp batmadı Intel kolay kolay batmaz bence her ne kadar AMD ile düşmanda olsa.

Hocam 12 000 TL ekran kartı öneriniz var mı? 4060'ı sevmiyorum arkadaşlarım aldı pişman oldu forumlarda iyi demiyor ondan dolayı 4060'a yakın AMD veya Intel bir ekran kartı almak istiyorum.

Nasil yani arkadasiniz ne konuda pişman oldu ki? Rust ve Ark gibi oyunlar oynamak icin aldiysa evet pişman olur da onun harici gayet canavar gibi 1080p karti

Bu alinabilir alternatif olarak ama onermem

NVIDIA beğenmiyorsanız o fiyat bandında alacağınız ekran kartıyla daha çok sorun yaşarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çoğu incelemede övüyorlardı bu kartı ondan dolayı yoksa NVIDIA düşmanı değilim.
NVIDIA beğenmiyorsanız o fiyat bandında alacağınız ekran kartıyla daha çok sorun yaşarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam çoğu incelemede övüyorlardı bu kartı ondan dolayı yoksa NVIDIA düşmanı değilim.

Övüyorlarsa neden beğenmiyorsun?

Yarın batacak bir şirketin ekran kartını neden alasınız ki?

Hocam B580'i övüyorlar yanlış anladın herhalde 4060 kötü kart demiyorum ama daha iyileri olabilir yani.

Performans açısından belki B580 daha iyidir Intel ekran kartlarını pek bilmiyorum. Daha önce forumda B580 alıp driver sorunu yaşayan arkadaşlar oldu bana çok güven vermiyor açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı