RTX 4060 vs B580

Intel'i ovduklerinden bahsetmis hocam NVIDIA degil. Hocam arkadas Intel almak istiyor ve yuksek ihtimal de Intel alacak, bize de inşallah pişman olmaz demek duser. Hepinize iyi sosyaller.

Hocam testler B580'nin önde olduğunu gösteriyor Driver'ı kötü olmasına rağmen.

12000 TL'ye 4060'tan daha iyi bir kart yok mu?

Hocam testler B580'nin önde olduğunu gösteriyor Driver'ı kötü olmasına rağmen.

Yav hocam siz dedigimizi anlamamak icin ekstra caba mi sarfediyorsunuz? B580'e kotu diyen yok zaten sadece Intel'in ne yapacagi belli olmaz diyoruz. Yillardir halihazırda oturmus DLSS ve Frame Gen gibi yazilimlar varken gidip de Intel almak saçma

4060'tan başka öneriniz var mı? Kusura bakmayın hocam
Yav hocam siz dedigimizi anlamamak icin ekstra caba mi sarfediyorsunuz? B580'e kotu diyen yok zaten sadece Intel'in ne yapacagi belli olmaz diyoruz. Yillardir halihazırda oturmus DLSS ve Frame Gen gibi yazilimlar varken gidip de Intel almak saçma

Ham performans olarak karşılaştırma, NVIDIA'nın DLSS Frame Gen gibi teknolojileri ile Intel'den daha avantajlı bu bariz yani. O yüzden kesinlikle NVIDIA.

Diğer sistem bileşenlerin nedir hocam açıkçası o bütçede ben ekran kartını 2. el seçerdim 6800 XT veya 6900 XT gibi.

Hocam bayağıdır ikinci elde bakıyorum bazı satıcılar ile aynı ilde yaşamıyoruz bazıları test yapmıyor önerin varsa bunu al diye 12000 TL bandında olabilir.

Diğer sistem bileşenlerin nedir hocam açıkçası o bütçede ben ekran kartını 2. el seçerdim 6800 XT veya 6900 XT gibi.
1740059363968.png
1740059375295.png
1740059394136.png

Parçalar bunlar bir tek ekran kartı yok.

Hocam bayağıdır ikinci elde bakıyorum bazı satıcılar ile aynı ilde yaşamıyoruz bazıları test yapmıyor önerin varsa bunu al diye 12000 TL bandında olabilir.

Dediğim gibi temiz testleri yapılmış bir 6800 XT veya 6900 XT alınabilir. Eğer testleri yoksa arkadaşla özel görüşüp testlerini isteyebilirsin.

Eki Görüntüle 2428331Eki Görüntüle 2428332Eki Görüntüle 2428333

Parçalar bunlar bir tek ekran kartı yok.

Parçalar güzel ben olsam 6800 XT alırdım.

Dediğim gibi temiz testleri yapılmış bir 6800 XT veya 6900 XT alınabilir. Eğer testleri yoksa arkadaşla özel görüşüp testlerini isteyebilirsin.

Parçalar güzel ben olsam 6800 XT alırdım.

2 tane kart buldum atsam bir bakar mısınz ikinci el.

1.ilandaki 10.000 TL'ye kadar pazarlık yapıyor.

2.ilandaki 11.000 TL'ye kadar pazarlık yapıyor.

2 ilanda Param Güvende açık bir de 2.ilanda video var tam anlamadım ama.

@efebatiin hocam bu adam ne sormalıyım 2.el kart alırken temiz olup olmadığını mining yapılıp yapılmadığını anlamam için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı