Daha iyi bir kart olabilir ama teknoloji ve stabil yazılım vs. bakımından 4060 tercih edilmeli. 6700 XT eskidi ve yrıca RX serisi sıfır alınmamalı.RX 6700XT RTX 4060'dan çok daha iyi bir kart kesinlikle RX 6700XT'yi tercih etmelisin.
Daha iyi bir kart olabilir ama teknoloji ve stabil yazılım vs. bakımından 4060 tercih edilmeli. 6700 XT eskidi ve yrıca RX serisi sıfır alınmamalı.RX 6700XT RTX 4060'dan çok daha iyi bir kart kesinlikle RX 6700XT'yi tercih etmelisin.
Daha iyi bir kart olabilir ama teknoloji ve stabil yazılım vs. bakımından 4060 tercih edilmeli. 6700 XT eskidi ve yrıca RX serisi sıfır alınmamalı.
Ben yok demedim. Ayrıca DLSS FSR dan daha kaliteli bu insanların tecrübesi ile sabit.Frame generation AMD de var.
Ben yok demedim. Ayrıca DLSS daha kaliteli.
Senin kaliteden anladığın FPS ise okey. Ben görüntü kalitesinden bahsediyorum.Saf kas gücünde AMD önde. Yeni FSR3 oyunlara gelmeye başladı, ben olsam 6700 alırdım.
FSR3 DLSS'e çok yakın bir performans veriyor ayrıca AMD'nin sadece 4000 serisine çıkarıyoruz gibi bir şeyi de yok.
Neden temiz, garantili 6-7k arası RX 6700 XT'ye 4-5k daha fazla veresin ? RX 7700 XT olsa anlarım. Eski kartı sıfır almanın mantığı ne ?RX serisi niye sıfır alınmamalı onu anlamadım?
Neden temiz, garantili 6-7k arası RX 6700 XT'ye 4-5k daha fazla veresin? RX 7700 XT olsa anlarım. Eski kartı sıfır almanın mantığı ne?
Senin kaliteden anladığın FPS ise okey. Ben görüntü kalitesinden bahsediyorum.
Bilgisayardan anlamak zorunda değil. 50 tane 2.el ekran kartı alırken nelere dikkat edilmesi lazım diye konu var. Anlamayan biri bile oralardan araştırıp alabilir. Üstüne dediğin sistemdeki SSD rezalet bir de stoğu bitmiş. En ucuz DRAM'li güzel SSD 970 EVO Plus ki +2k da buradan geldi.Herkes bilgisayardan anlamak zorunda değil bilmeyen bir insan neye güvenip ne alacağını nereden bilecek ?
Ben iki tarafı da tutmuyorum ama AMD DLSS kadar iyi teknoloji yapabilmesi için en az 1-2 yıl geçmesi gerek diye düşünüyorum.FSR3'ün uzak noktalarda bozulma dışında bir sıkıntısı yok ki oda düzeltilir diye düşünüyorum.
Bende arada öyle havaya bakıp düşünüyorum umarım bir gün gerçekleşir. Neyse konu çok dağıldı konu sahibi küfür edecek şimdi.FSR3'ün uzak noktalarda bozulma dışında bir sıkıntısı yok ki oda düzeltilir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.