RTX 4060 vs RX 6700 XT

Ne tarz oyunlar oynayacağına bağlı. LoL, CS2 gibi yüksek FPS almak istediğin oyunlar oynayacaksan 6700XT, daha çok hikayeli oyunlar oynayacaksan RT ve FG özelliklerini kullanacaksan RTX 4060 daha mantıklı. Ama atıyorum 4060 aldın diye CS'de FPS düşük olur diye bir şey yok.
FSR ve FG özelliği 6700 XT'de de mevcut.
 
Bende sistem toplama arefesindeyim bu konuda çok kafa yordum. Konu açtım vs. bu kıyaslamaya göre AMD bir tık daha güçlü ancak oynadığım oyunlarda 10-30 FPS'in öneminin olmadığını ve NVIDIA'nın verdiği güven sebebiyle NVIDIA seçmeyi düşünüyorum.
 
Bu arada şu an RX 580 kullanıyorum. Driverinden hiç memnun değilim. WattMan diye bir hatası var düşman başına. DDU ile komple driveri silip yeniden yüklemen gerekiyor.
 
Stabillik anlamından da iyi mi misal. Ben 6700XT 5.5 aya yakın kullandım. WattMan hatası yaşadım.

NVIDIA kartlardada yaşanılabilen bir durum. AMD kartlarda daha sık olsa da hem AMD hem NVIDIA tarafından kart kullanmış birisi olarak 6500XT kullanırken WattMan hatası alıyordum RX6600 geçince bu hatayı almadım şu an gayet stabil kullanıyorum.
 
Arkadaşım WattMan dediğin şey tarihte kaldı senin kullandığın kart sıkıntılıdır veya 1 kere görmüşsündür NVIDIA fanboylugu yapıyorsun bana burada.

Benim 2 tarafa bir sıkıntım yok sadece her konuda AMD'ye laf atmaya çalışan NVIDIA fanboylarina takintiligim fazla.
 
Arkadaşım WattMan dediğin şey tarihte kaldı senin kullandığın kart sıkıntılıdır veya 1 kere görmüşsündür NVIDIA fanboylugu yapıyorsun bana burada.
E adamın bunu yaşama ihtimali var nasıl tarihte kaldı :D kim tarihte kalmış merak ettim şuan. Sanki tamamen sorun ortadan kalkmış gibi yorum yapma.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı