Stabillik anlamından da iyimi misal. Ben 6700XT 5.5 aya yakın kullandım. Watmann hatası yaşadım.Sadece güç tüketim bakımından biraz fazla bir kart ama bence çok takılınacak bir konu değil.
Stabillik anlamından da iyimi misal. Ben 6700XT 5.5 aya yakın kullandım. Watmann hatası yaşadım.Sadece güç tüketim bakımından biraz fazla bir kart ama bence çok takılınacak bir konu değil.
FSR ve FG özelliği 6700 XT'de de mevcut.Ne tarz oyunlar oynayacağına bağlı. LoL, CS2 gibi yüksek FPS almak istediğin oyunlar oynayacaksan 6700XT, daha çok hikayeli oyunlar oynayacaksan RT ve FG özelliklerini kullanacaksan RTX 4060 daha mantıklı. Ama atıyorum 4060 aldın diye CS'de FPS düşük olur diye bir şey yok.
Stabillik anlamından da iyi mi misal. Ben 6700XT 5.5 aya yakın kullandım. WattMan hatası yaşadım.
Stabillik anlamından da iyi mi misal. Ben 6700XT 5.5 aya yakın kullandım. WattMan hatası yaşadım.
Arkadaşım WattMan dediğin şey tarihte kaldı senin kullandığın kart sıkıntılıdır veya 1 kere görmüşsündür NVIDIA fanboylugu yapıyorsun bana burada.
Bu arada şu an RX 580 kullanıyorum. Driverinden hiç memnun değilim. WattMan diye bir hatası var düşman başına. DDU ile komple driveri silip yeniden yüklemen gerekiyor.
Arkadaşım WattMan dediğin şey tarihte kaldı senin kullandığın kart sıkıntılıdır veya 1 kere görmüşsündür NVIDIA fanboylugu yapıyorsun bana burada.
E adamın bunu yaşama ihtimali var nasıl tarihte kaldıArkadaşım WattMan dediğin şey tarihte kaldı senin kullandığın kart sıkıntılıdır veya 1 kere görmüşsündür NVIDIA fanboylugu yapıyorsun bana burada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.