RTX 4070 Super ve R7 7700 sistem nasıldır?

Biraz beklerim yani hemen direk alamam en iyi ihtimsl bayram sonrası gibi Gaming gecesi indirim falan birşeylerle yavaş yavaş da toplayabilirim.
Bu arada hazır sistem önerir misiniz?
Tek tek toplarsan hem içine siner hem zevk alırsın toplarken. Hazır sistemlerde bazı parçalara mecbur bırakılıyorsun. Bir yerden feragat ediyorsun.

Biraz beklerim yani hemen direk alamam en iyi ihtimsl bayram sonrası gibi Gaming gecesi indirim falan birşeylerle yavaş yavaş da toplayabilirim.
Bu arada hazır sistem önerir misiniz?
Valla ben hazır sistem sevmiyorum hocam. İlla ki bir yerinde dandirik bir model oluyo. Ama illa hazır sistem aliyim diyorsanız

PC HOCASI-GG14 / AMD Ryzen 5 9600X / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi şu var gerçi bununda stoğu 1 günde bitti.

Tek tek toplarsam en azından fiyat olarak biraz daha esnek olabilirim o iyi olur hem de kasam direk satılmazsa elimde birikim ayırdigimdan toplar sonra kasa satılır bir iki şey satılır ise daha iyi olur.

Tek tek toplarsam en azından fiyat olarak biraz daha esnek olabilirim o iyi olur hem de kasam direk satılmazsa elimde birikim ayırdigimdan toplar sonra kasa satılır bir iki şey satılır ise daha iyi olur.
Tek tek toplarken içinize sinen parçaları alırsınız hem.

Tek tek toplarsan hem içine siner hem zevk alırsın toplarken. Hazır sistemlerde bazı parçalara mecbur bırakılıyorsun. Bir yerden feragat ediyorsun.
Malesef işçilik de zayıf oluyor fabrika gibi hemen direk toplayıp yolladıkları için bir abim 3 kere geri yolladı birinin kasa çatlak geldi falan falan

Tek tek toplarken içinize sinen parçaları alırsınız hem.
Kesinlikle hocam haklısınız

Çok teşekkürler arkadaşlar hem yeni bilgiler öğrendim hem de bazı yeni nesil parçalarda bilgilendim ön yargım azaldı yarın veya önümüzdeki tarihlerde araştırma yapar aklımda bir şey takılır ise tekrardan konu açarım o konu hakkında.

90 serisini Jensen abim editçiler, rendercılar için üretiyo. Bize 80 serisi lazım 🤣. Hedef 7080.
1742772792820.png
Soldaki sen misin ? Yakalandın vallahi.

Valla ben hazır sistem sevmiyorum hocam. İlla ki bir yerinde dandirik bir model oluyo. Ama illa hazır sistem aliyim diyorsanız

PC HOCASI-GG14 / AMD Ryzen 5 9600X / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi şu var gerçi bununda stoğu 1 günde bitti.
Dün birine aldırmıştım ne çabuk bitmiş 🥲

Technopat Haberler

Geri
Yukarı