RTX 4070 Super R7 7700 sistem nasıldır?

Arif2315

Hectopat
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
⚡ My site → arif0110.github.io
Anakart: ASUS Prime B650-PLUS WiFi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 3060 12GB
RAM: Corsair Vengeance 32GB (2x16) DDR5 6400MT/s
Selamünaleyküm. Yakın zamanda ilk uzun vadeli sistem toplayacağım. İşlemci olarak Ryzen 7 7700 almayı düşünüyorum. 1-2 ay sonra da sisteme RTX 4070 Super alacağım. Bu sistemi uzun süre kullanacağım. Sizce bu işlemci 4070 Super ile nasıl gider, darboğaz olur mu? Oyunlarda ve ekran kaydında sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa Ryzen 7 7700X mi almalıyım? 7700 alma nedenim kutu içinde fanı olması. Öneriniz nedir?

Selamünaleyküm. Yakın zamanda ilk uzun vadeli sistem toplayacağım. İşlemci olarak Ryzen 7 7700 almayı düşünüyorum. 1-2 ay sonra da sisteme RTX 4070 Super alacağım. Bu sistemi uzun süre kullanacağım. Sizce bu işlemci 4070 Super ile nasıl gider, darboğaz olur mu? Oyunlarda ve ekran kaydında sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa Ryzen 7 7700X mi almalıyım? 7700 alma nedenim kutu içinde fanı olması. Öneriniz nedir?

Bütçen ne kadar? Darboğaz olmaz.

Bütçen ne kadar? Darboğaz olmaz.
Fiyat olarak Ryzen 7 7700 alabiliyorum. Bütçem kısıtlı, Azerbaycan'da yaşadığım için buradaki fiyatlar absürt derecede pahalı . (Ekran kartısız sistem için) Elimde 1500 manat var .Yapa bilirsem işlemciyide turkiyeden almayi pilanliyorum.Ek olrak sogutması yeterlimi sogutucu almayı düşunmuyorum bi ssure isyaparmi?
Screenshot_2025-03-22-22-03-19-364_com.android.chrome.jpg

Fiyat olarak Ryzen 7 7700 alabiliyorum. Bütçem kısıtlı, Azerbaycan'da yaşadığım için buradaki fiyatlar absürt derecede pahalı. (ekran kartısız sistem için) elimde 1500 manat var. Yapabilirsem işlemciyide Türkiye'den almayi pilanliyorum. Ek olrak sogutması yeterli mi sogutucu almayı düşunmuyorum bir ssure isyapar mi?
Eki Görüntüle 2451832

Oradaki fiyatları pek bilmem ama 7700 güzel işlemcidir 7700X ile aralarında abartılacak bir fark yok eğer bütçen çıkmazsa sorun olmaz. Çıkarsa al tabii :D

Kendisiyle 5 yıllık sözleşme imzaladım 110 milyon dolar bonservisi var salmam kendisini hocam neyse konudan fazla sapmayacağım 😀
Bence de az sonra Gereksiz mesajlar sebebiyle uyarı yeriz.

Oradaki fiyatları pek bilmem ama 7700 güzel işlemcidir 7700X ile aralarında abartılacak bir fark yok eğer bütçen çıkmazsa sorun olmaz. Çıkarsa al tabii :D

Oyun yayıni açarsam işlemci yeterli olur mu kendi sogutmasiyla bir de Ek olarak RTX 4070 Super aliyoruz bu DLSS nasıl 2K icin, YouTube'dan izlesem de deneyimleyene kadar pek bilmiyosun. Bu konuda deneyiminiz varsa anlatabilir misiniz?
2 k Cyberpunk RT OverDrive DLSS quality fg on goruntu kalitesi nasıl olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı