Aynen öyle hocam. İleride 4070 Ti satıp 4080 4090 geçebilirim. Ancak tabi öncesinde işlemciyi de elden geçirmem gerekiyor anlaşılan. kartı almadan önce sormuştum ancak 12400f ekran kartını karşılamıyor galiba.Çok esnek bir durum varsa yani ileride "4080-4090 geçebilirim " vs 4K 32inch monitör güzel karar. Ben genelde çok uzun vade düşünüyorum o yüzden.
Konu sahibi sistem toplamıyor ki monitör soruyor. Sistem toplasa senin attığın parçaları ben de önerirdim kesinlikle.![]()
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Böyle yapıp bir şeylerden kısalım. Tabii sen 12400F ile 3070 limitken 4070 Ti kullanayım dersen, bilemem. Eğer 13900k rakibi, Wi-Fi'li taş gibi anakart, 360mm krallar gibi kasanın içerisinde yanıp sönen, 32 GB RAM DDR5..
Yok zaten siz ileriye dönük düşünüyorsunuz 4090 ı bile besleyecek işlemci yükseltmesi yapın. bilmiyorum yani 3 ayda bir donanım güncelliyorsanız onda da sıkıntı olmazdaAynen öyle hocam. İleride 4070 Ti satıp 4080 4090 geçebilirim. Ancak tabi öncesinde işlemciyi de elden geçirmem gerekiyor anlaşılan. kartı almadan önce sormuştum ancak 12400f ekran kartını karşılamıyor galiba.
@Prime777 hocam işlemcinin ekran kartını darboğaza sokup sokmadığı ya da ne derece etkilediğini nasıl bir test yaparak anlayabilirim?
Konu sahibi sistem toplamıyor ki monitör soruyor. Sistem toplasa senin attığın parçaları ben de önerirdim kesinlikle.
27" 4K şart demedim bir daha okuyun.Sosyaldebilirsiniz FHD 27inch monitör alan sayısı çok fazla, yani bu insanların aşırı rahatsız olmaları lazım, ki ben asla 27inch te FHD kullanmam siz 27inch için 4K şart diyorsunuz tuhaf ötesi yani
O zaman bana değil konu sahibine yönelin. O aradan elemesini yapar zaten.Tabii konu sahibinin 4070 Ti ile UHD akıp, 12 GB VRAM ile elinde patlamasını ve QHD'ye düşürüp nasıl FHD iken HD düşürüp- ya da QHD iken FHD düşürüp görüntü kötü oluyorsa, aynı şey olmasını istemediğimden; QHD kartını QHD kullanmasını, sistemini yükseltmesini önerdim 25k bütçesine.
27" 4K şart demedim bir daha okuyun.Herkesin öncelediği bir özellik oluyor ve bazıları da PPI oranını önemsiyor dedim. Okuduğunuzu anlamamışsınız. 4K 27" şart desem ondan önce tavsiye olarak 32" 4K monitör atmam. Tuhaf bir durum yok yani.
Bir tane örnek bulup atar mısınız hemen ? 4K monitörü 2K'ya alınca çamurlaşan ?Tabii konu sahibinin 4070 Ti ile UHD akıp, 12 GB VRAM ile elinde patlamasını ve QHD'ye düşürüp nasıl FHD iken HD düşürüp- ya da QHD iken FHD düşürüp görüntü kötü oluyorsa, aynı şey olmasını istemediğimden; QHD kartını QHD kullanmasını, sistemini yükseltmesini önerdim 25k bütçesine.
Bir tane örnek bulup atar mısınız hemen? 4K monitörü 2K'ya alınca çamurlaşan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.