RTX 4070 Ti ekran kartı için 2K monitör önerisi

Bütçe
7000-12000
En çok görüntüye önem veriyorum inşallah parlak ve kaliteli görünüyordur renkler, ghosting minimumdadır ve ölü pikselde olmaz umarım tek korkum o onun dışında stokta yoksa o zaman bu İncehesap nereden bulmuş böyle hocam 😂 demek ki benim koleksiyona 1 tane daha piyasada olmayan parça eklenmiş oldu şu an bütün sistemim piyasasız parçalardan oluşuyor klavye, fare, M.2 ve monitörüm hariç şimdi ana monitörümde katılmış oldu ahahah teşekkürler.
Dell S2721DGFA modeli zamaninda onerdigimiz 2K monitorlerin basinda gelirdi. Fiyatina gore de genel olarak do cok kaliteli goruntu sunar. Dell'in zaten tek iyi yaptigi sey monitor yine garantiside iyi o konuda. Hayirli olsun.

Umarım 3060 Gaming X Trio ile birkaç ay idare etmeme katlanabilir bu monitör çünkü benim 3060'ın herhangi bir oyunda 2K 240 FPS alacağını pek düşünmüyorum 😂 daha sonra da 4070 Ti yapıştırıp keyfime bakacağım.

Bu arada ben bunu alırken başkaları da almış sanırım çünkü 2 ürün kalmış sanki konuyu açtığım zaman 7 adet kalmıştı.

Hayırlı olsun.

Dell S2721DGFa modeli zamaninda onerdigimiz 2K monitorlerin basinda gelirdi. Fiyatina gore de genel olarak do cok kaliteli goruntu sunar. Dell'in zaten tek iyi yaptigi şey monitor yine garantisi de iyi o konuda. Hayirli olsun.

Dell ne alaka onu anlamadım hocam?
MSI G274qpx aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı