RTX 4070 Ti - i5 13600KF sistemde GTA 5 oynarken düşük FPS

Yani videodaki kişi düşük ayarlarda oynuyor olabilir. Bir sürü etken çıkabilir ama siz yanlış yapmıyorsunuz diyebilirim. 4k oynamayı deneyebilirsiniz. Tam yük binecektir o zaman. Ayrıca sisteminizin muadilini dlss ve rtx acılan oyunlar ile de test ediniz. Daha doğru sonuçlar alacaksınız. GTA V optimizasyonu iyi ama eski bir oyun. O dönem grafikleri şu an ki sistemleri neredeyse hiç zorlamıyor.
rdr2 veya resident evil village gibi oyunlarda sorun yaşamadım zaten. Gta 5 de çok sorun oldu birde yine gta da anlık olarak fps düşüp 1 saniyelik takılmalar oluyor %0.1 low fps de ise 4 görünüyor bundan mı kaynaklı? bunun sebebi ne olabilir acaba
 
RDR2 veya Resident Evil Village gibi oyunlarda sorun yaşamadım zaten. GTA 5 de çok sorun oldu bir de yine GTA da anlık olarak FPS düşüp 1 saniyelik takılmalar oluyor %0.1 Low FPS de ise 4 görünüyor bundan mı kaynaklı? Bunun sebebi ne olabilir acaba.

Bence sorun raminizde 4070'li bir bilgisayara 16 GB RAM çok az. Peki RAM'iniz tek kanal mı yani 1 tanemi RAM var yoksa 2 tane 8x8 16 mı?
 

Geri
Yukarı