RTX 4070 vs RX 7800 XT sistem

MyHolmess

Centipat
Daha fazla  
Dostlar hazır sistem alacağım ama iki PC arasında kaldım. Sizce?

4070 nasıl daha iyi oluyor testlerde 7800XT çok daha önde ayrıca adam daha hangi çözünürlük kullandığını söylemeden 4070 demeniz çok saçma.

Katılıyorum

4070 nasıl daha iyi oluyor testlerde 7800XT çok daha önde ayrıca adam daha hangi çözünürlük kullandığını söylemeden 4070 demeniz çok saçma.
Hangi test o :d? Kartların ikisi de benzer performansı veriyor, RTX FG gibi konulara girmiyorum bile. Şartlar ve fiyat eşitse AMD almanın hiçbir mantığı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi test o :d? Kartların ikisi de benzer performansı veriyor, RTX FG gibi konulara girmiyorum bile. Şartlar ve fiyat eşitse AMD almanın hiçbir mantığı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Warzone sonucu ve Cyberpunk testi daha çok oyun var.

Warzone sonucu ve Cyberpunk testi daha çok oyun var.

Birincisi arada %10 fark falan var max, ikincisi benim attığım test videosu dünyaca ünlü 1M aboneli donanım kanalı fakat senin attığın 1k aboneli hintli rastgele bir adam. Hintli'nin kaybedecek bir şeyi yok o yüzden yaptığı testin sonucunun %100 doğru olduğunu bilemezsin. Sonuç tamamen doğru bile olsa %10 fark için AMD kart alınmaz.

Birincisi arada %10 fark falan var max, ikincisi benim attığım test videosu dünyaca ünlü 1M aboneli donanım kanalı fakat senin attığın 1k aboneli hintli rastgele bir adam. Hintli'nin kaybedecek bir şeyi yok o yüzden yaptığı testin sonucunun %100 doğru olduğunu bilemezsin. Sonuç tamamen doğru bile olsa %10 fark için AMD kart alınmaz.
Buradaki durum 7700XT ile 4060 durumu değil, 7800XT her oyunda istisnasız yok ediyormuş gibi bir olay yok. 7700XT 4060 durumunda evet saf güç olarak AMD kart daha iyi ve daha fazla fps alıyorsunuz fakat 4070 ile kıyaslandığında durum değişiyor. AMD'nin avantajı olduğu durum yok, ne daha az fiyat sunmuş ne de arada devasa FPS farkı var. Attığım videodaki testlerde görüldüğü üzere bazı oyunlarda 4070 üstün bazılarında 7800XT, RTX + FG farkıyla o tarz oyunlarda daha iyi NVIDIA kart.

2 Kart benim gözümde eşit fakat AMD şartlar eşitken değil fiyat olarak üstünse alınacak kartlar üretiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı