RTX 4080 ve R9 7950x3D için PSU önerisi

Uymasına uyuyor ama ekran kartını bağlamak için neden PSU'ya 3 tane 6+2 PCI kablosu takıp onu da ekran kartının yanında gelen 12VHPWR çeviriciye bağlamakla uğraşasın mesela? Kasanın arka kısmında kablo karmaşası yaratmaktan başka bir işe yaramayacak. 1 tane 12+4 pin kabloyla direkt kartı takmaktansa, arkadan 3 tane kablo çıkaracaksın onun da üstüne 4. kabloyu çevirici olarak kullanacaksın.

RGB olduğu için almak istiyorsun onu da anladım, peki aldığın kasada PSU kapağını takmadan kullanım var mı? Ona bakmadım, eğer o kısım kapalıysa RGB'nin ne anlamı kalacak?
Hocam ozaman ben bu modelli alıyım

ASUS TUF GAMING 850G 850W 80+ Gold ATX 3.0 120mm Fanlı PSU​

Hocam o zaman ben bu modelli alayım.
Dediğim gibi ben bu modelleri kullanmadım, model bazında bunu al diye direkt öneri yapmadım o yüzden ama bilinen markaların bu tür orta ve üstü seviyedeki ürünlerinin üzeceğini sanmıyorum. Başka sitelere de bakmanı öneririm, 6000-6500 TL civarlarında bulabilirsen bence yeni nesil ürün için pahalı sayılmaz.

Dediğim gibi ben bu modelleri kullanmadım, model bazında bunu al diye direkt öneri yapmadım o yüzden ama bilinen markaların bu tür orta ve üstü seviyedeki ürünlerinin üzeceğini sanmıyorum. Başka sitelere de bakmanı öneririm, 6000-6500 TL civarlarında bulabilirsen bence yeni nesil ürün için pahalı sayılmaz.
Tamam hocam eyw bilgilendirmen için..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı