Merhaba, yeni topladığım bu sistemde oyun oynarken anlık donmalar yaşanıyor. En yüksek ve en düşük sistem isteyen oyunlarda takılmalar yaşanıyor. Sadece oyun oynarken değil aynı zamanda normal kullanımda bile anlık donmalar yaşanıyor. Örneğin YouTube'da gezerken birden donup tekrar devam ediyor. Güç kaynağında kaç watt olduğu yazıyor dikkat ettim. Bu donma anlarında güç düşüşü yaşanıyor. Bir alakası var mı bilmiyorum ama belki işinize yarar. PSU modelim ASUS ROG Thor 1000W.
Yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.
Hocam benimki önerme değil öncelikle bunu belirteyim, ayni sorunu oyunlar haric günlük kullanimda 3800x ile yasiyordum islemcimi degistirdikten sonra bu problemi yasamadim ama sizin işlemciniz 3800x veya eski bir şey de değil canavar bu o yüzden islemciyle alakali olacagini sanmiyorum. Ramler icin her seyi yaptiginizi yazmissiniz memtest yaptiniz mi peki? Oyunlari hangi cozunurlukte oynuyorsunuz bir de. Alan Wake ii de baya ekran karti sömürüyormuş bu arada yeni baktim.
Hocam benimki önerme değil öncelikle bunu belirteyim, ayni sorunu oyunlar haric günlük kullanimda 3800x ile yasiyordum islemcimi degistirdikten sonra bu problemi yasamadim ama sizin işlemciniz 3800x veya eski bir şey de değil canavar bu o yüzden islemciyle alakali olacagini sanmiyorum. Ramler icin her seyi yaptiginizi yazmissiniz memtest yaptiniz mi peki? Oyunlari hangi cozunurlukte oynuyorsunuz bir de.
Valla kendisine karşı sabrım kalmadı artık. 2 senede topladım bu sistemi yemedim içmedim. Bu sorunun olması inanılmaz hayal kırıklığı oldu. Bu forumda bir kahraman elbet çıkacak ve beni kurtaracak biliyorum.
Valla kendisine karşı sabrım kalmadı artık. 2 senede topladım bu sistemi yemedim içmedim. Bu sorunun olması inanılmaz hayal kırıklığı oldu. Bu forumda bir kahraman elbet çıkacak ve beni kurtaracak biliyorum.
Hocam illaki sorun çözülür, bende sistemin ilk parcalarini 2020 de aldim ve sistemi 2023 te montajladim siz düsünün. Neler hissettiğinizi iyi anliyorum. Eğer sorun çözülmez ise sistemi bana verin hocam, ben hakkindan gelirim hsjsjsjs.
Hocam illaki sorun çözülür, bende sistemin ilk parcalarini 2020 de aldim ve sistemi 2023 te montajladim siz düsünün. Neler hissettiğinizi iyi anliyorum. Eğer sorun çözülmez ise sistemi bana verin hocam, ben hakkindan gelirim hsjsjsjs.