RTX Path Tracing Teknolojisi Oyunlara Geliyor: İlk Durak Cyberpunk 2077

2000 ve 3000 serisine gelecek mi peki?

Bu teknoloji bir yere "gelemez" zaten var. 1980'lerden beri Ray Tracing, Path Tracing adı geçen bir şey bugün NVIDIA tarafından ortaya atılmadı, yalnızca RT çekirdekleri üretildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anda Portal RTX'de Path Tracing'i tecrübe edebilirsin RT çekirdeği bulunan herhangi bir kartla. Ama 1 FPS mi verir 60 mı orası karta kalmış. DLSS köklenmeden 3090 bile sürünüyordu en son.

RTX-2080-Ti-Cyberpunk-2077-Edition.jpg

NVIDIA ve CD Projekt, GDC 2023 etkinliğinde oyun grafiklerinde çıtayı bir adım yukarı taşıyan, yeni geliştirilen teknolojiler duyurmaya hazırlanıyor. GPU sektöründe lider olan şirket, 2018 yılında gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisini (Ray Tracing) GPU’lara getiren ilk üretici olmuştu. Bu teknolojinin benimsenmesi aylar hatta yıllar aldı. Şimdi ise NVIDIA’nın yanı sıra hem AMD hem Intel bu […]

Devamı: RTX Path Tracing Teknolojisi Oyunlara Geliyor: İlk Durak Cyberpunk 2077
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
abi ben anlamadım.(meme olan)

Tahminim 4090 bile kaldıramaz böyle bir oyunu. Tech demo tarzı bir şey olacaktır, ancak 3-4 nesil sonraki GPU'larda düzgün oynanabilir olur büyük ihtimal. Path tracing şaka değil, 2-3 RT Lightning efekt eklemeye benzemez yani. Merak eden Portal gibi bir oyunun bile path traced olduğu zaman nasıl neredeyse bütün GPU'ları dize getirdiğine bakabilir.
2000 ve 3000 serisine gelecek mi peki?
Gelir ama nasıl gelir önemli olan o. 720p + DLSS 2 Performance'da 10 FPS alabilirsin belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı