Cyberpunk resmen NVIDIA'nın vitrini oldu.
Her yeni RT teknolojisi ilk Cyberpunk'a geliyor.
Grafik olarak daha uygun çünkü.Cyberpunk resmen NVIDIA'nın vitrini oldu.Her yeni RT teknolojisi ilk Cyberpunk'a geliyor.
PSP, PS2, PS3, Switch, Wii, Wii U emülatorlerinden açılabilirse bir çok oyunu 1080p60 FPS + RT ile çok şahane oynarsın. Çok güzel bir deneyim olur.RTX ekran kartım var ışın izlemeyi gereksiz buluyorum bana gereksiz geliyor.
Beğenmeyebilirsin ama ''gereksiz'' bir teknoloji değil.RTX ekran kartım var ışın izlemeyi gereksiz buluyorum bana gereksiz geliyor.
2000 ve 3000 serisine gelecek mi peki?
www.technopat.net
abi ben anlamadım.(meme olan)![]()
NVIDIA ve CD Projekt, GDC 2023 etkinliğinde oyun grafiklerinde çıtayı bir adım yukarı taşıyan, yeni geliştirilen teknolojiler duyurmaya hazırlanıyor. GPU sektöründe lider olan şirket, 2018 yılında gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisini (Ray Tracing) GPU’lara getiren ilk üretici olmuştu. Bu teknolojinin benimsenmesi aylar hatta yıllar aldı. Şimdi ise NVIDIA’nın yanı sıra hem AMD hem Intel bu […]
Devamı: RTX Path Tracing Teknolojisi Oyunlara Geliyor: İlk Durak Cyberpunk 2077
Kaynak Technopat
Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Gelir ama nasıl gelir önemli olan o. 720p + DLSS 2 Performance'da 10 FPS alabilirsin belki.2000 ve 3000 serisine gelecek mi peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.