RTX veya dengi ekran kartı alınmalı mı?

Isınma problemi olan bir kartı önerme nedeniniz nedir?
Ya arkadaş herkes ısı problemi var falan diyip durmuş ısı problemi olması için kartın maksimum sıcaklık değerinin üstünde olması gerekir ve rx 5700 XT'nin 110 derece kasanızın soğutması iyi değilse 80 85 derecelere çıkabilir bu kart için sıkıntı etmez ama diğer parçalar için edebilir kasanızın soğutması iyiyse ben niye rx 5700 XT varken rtx 2060 veya süper alayım ama indirimler söz konusuysa ve rx 5700 XT'den daha ucuz oluyorsa niye almayayım rtx 2060 Nvidia fangirl'lerinin diyebildiği tek şey ısı sorunu zaten adam akıllı bir kasa alın ısı sorununuz olmaz rx 580'im var witcher 3 ultra ayarlarda 50 55 60 FPS alıyorum ve 65 derecenin üstüne çıkmıyor ve bunu kendim 15 TL'ye aldığım fanlarla yapıyorum

RTX serisi bir karta bütçe yetecek kıvama geldiyse AMD düşünmeyin bile. Kalite algısı ve beklentisi olan bir insan böyle hareket etmeli. Karar sizin tabi. RTX isminin geçtiği bu yerde AMD ekran kartı önermek nasıl bir talihsizlik ya. 😄

RTX serisi bir karta bütçe yetecek kıvama geldiyse AMD düşünmeyin bile. Kalite algısı ve beklentisi olan bir insan böyle hareket etmeli. Karar sizin tabi. RTX isminin geçtiği bu yerde AMD ekran kartı önermek nasıl bir talihsizlik ya. 😄
Bu daha hiçbir şey, bu forum insanı zorla bir markanın fanı yapar. Sistemini yazıp kasa önerisi isteyen adama, RX 5700 al ondan daha performanslı falan yazıyorlar. Önceki yorumları okumayıp, "sadece ısınıyor" diyorlar yazan bir arkadaş var üstte de. Aynı şeyler dönüp duruyor, AMD kart kullananlar genelde sorun yaşıyor ama sorun kartta değil soğutmada, PSU'da, RAM'de, anakartta veya işlemcide. Belki de hepsi birden sorunludur ama kesinlikle ekran kartı sağlamdır.

Arkadaşlar indirimli günlerde olduğumuz için RTX tercih etmek çok mantıklı görünüyor. 1660Ti X ile çıktığım yolda Rog Strix 2060'da karar kıldım. Değişiklik en fazla MSI tarafından aynı RTX'e döner. Artık fiyatlandırma konuşabiliriz.

Vatan'da OC olmayan modelde indirim var ama ne kadar devam eder bilmiyorum. Trendyol'da bu gece başlayacak ve orada hediye çekim var. Ben fiyat bakıyorum artık ama benzer sisteme sahip olanlar için konu devam tabi ki.

Ya arkadaş herkes ısı problemi var falan diyip durmuş ısı problemi olması için kartın maksimum sıcaklık değerinin üstünde olması gerekir ve rx 5700 XT'nin 110 derece kasanızın soğutması iyi değilse 80 85 derecelere çıkabilir bu kart için sıkıntı etmez ama diğer parçalar için edebilir kasanızın soğutması iyiyse ben niye rx 5700 XT varken rtx 2060 veya süper alayım ama indirimler söz konusuysa ve rx 5700 XT'den daha ucuz oluyorsa niye almayayım rtx 2060 Nvidia fangirl'lerinin diyebildiği tek şey ısı sorunu zaten adam akıllı bir kasa alın ısı sorununuz olmaz rx 580'im var witcher 3 ultra ayarlarda 50 55 60 FPS alıyorum ve 65 derecenin üstüne çıkmıyor ve bunu kendim 15 TL'ye aldığım fanlarla yapıyorum

Her RX 5700 XT kartta ısı sorunu yok zaten MSİ Mech ve Evoke serisinde sorun var. Fabrikasyon olarak hatalı üretimleri oldu. Ped'ler yarım ondan dolayı aşırı bir sıcaklık olayı söz konusu. RX 5700 XT Mech yada Evoke alarak oyunları 80-90 derece oynamak mı daha mantıklı yoksa RX 5700 XT Pulse, Nitro+ yada Strix olarak aynı oyunları 60-70 derecede oynamak mı mantıklı?

2500 TL:

Bu kart 29 kasımda, İncehesap'ta ve Amazon'da bu fiyatın altına daha düşmez sanırım.
Fiyat için neler diyorsunuz? Şuan Trendyol da boş..

@yusnu @Fırat Karaeski @CyberRooT @iamakyazılı @Mentor51 @55superx @GlorfindeI @Lev0Wolf

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı