RTX2060 sistem CoD Warzone FPS düşmesi sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

SphynxVII

Centipat
Merhaba arkadaşlar.
Kısa zaman önce yeni bir bilgisayar topladım. Şu an sadece Warzone oynuyorum ama bir sorunum var. Özellikle lobideyken ve oyunun bazı kısımlarında FPS düşmesi yaşıyorum. Afterburner yükleyip riva ile neden olabileceğine baktım. Anlık olarak maksimum bir iki saniye GPU %0, CPU %100 olup anlık donuyor. Tüm sürücüler güncel. Chipset vs. yüklü. Ek olarak sadece Dragon Center yüklü mystic light kullandığım için. Bir de Afterburner yükledim. Arka planda işlemciyi yoran bir şey yok. Turbo Boost açık.

İşlemci: i5 9600K.
Ekran kartı: MSI RTX 2060 Gaming Z.
Anakart: MSI Z390 Tomahawk.
RAM: 8+8 Corsair 3000MHz.
Corsair Force300 SSD ve Seagate 7200 RPM HDD var. Oyun HDD'de kurulu.

MSI Frozr s hava soğutma mevcut.
Oyun içinde GPU 60 işlemci 55 dereceyi geçmiyor.

Konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Warzone'a girerken arkada açık uygulamalara çok dikkat etmek gerekiyor çünkü inanılmaz kötü bir anti-cheat uygulaması var, battle.net uygulamasının adını cheat engine yapın temp ban atıyor, o kadar tırt bir anti cheat'i var :)

ThrottleStop(ThrottleStop'un kullanılması kendi sorumluluğunuzdadır ve güç adaptörünüze veya bilgisayarınıza ya da garantiniz kapsamı dışında kalabilir, kalıcı hasar görebilir. ) ile işlemci hızını sabitleyebiliyormuşuz. Programa ayrıntılı bir bak derim. Bu arada NVIDIA ayarlarında güç yönetimi yüksek performans seçeneğinde mi? Bu ayar aslında uyarlamalı olsa da olabilir. Boşta daha serin çalışması için default optimum güç yapılabilir ama ekstra oyunları ekleyerek optimum gücü uyarlamalı yaparak kartın zorlanmadığı yerde güç tasarrufu yapar.

Aslında ek programa gerek kalmadan bios ayarında dynamic ve fixed olmak üzere iki mod var. Dynamicte MHz değişkenken fixed de sabit 4.3ghz ile çalışıyor ama faydasını görememiştim. Şuan bf5 indiriyorum. Umarım sorun oyun kaynaklıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı