Rüya Kontrolü Mümkün Mü?

Bir yandan çok istiyorum ama korkmuyor da değilim çünkü gerçek yaşamdan soğuma olayı hoşuma gitmedi.
 
Her şeyi yapabildiğin bir yeri buraya tercih edeceğin için sıkıntı çıkar. Bende yaşadım ama fazla bir esprisi yoktu. İstediğimi yaptım. Uçtum, kaçtım en sonunda sıkıldım ve yeter diyerek yataktan kalktım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben denedim ve kontrol edebiliyorum. Önemli olan rüyayı görürken 'Bu bir rüya ve kontrol bende' olarak düşünmeniz gerekiyor. Sonrası zaten düşündüğünüz şeyler oluyor. Mesela bir keresinde Assassins Creed 4 evrenindeydim. Bir keresinde arkadaşlarla Ps 4 oynuyorduk.
Eğlenceli oluyor ama canınız hep uyumak istiyor ve gündüz yaşarken rüyada ne yapacağınızı düşünür oluyorsunuz. O yüzden kötü bir şey ama canınız sıkıldığında yapabilirsiniz. Çok geç yatmayın kesinlikle rüya görürsünüz.

Benim en efsane rüyam arkadaşımla Vatan Bilgisayar'ı soyup Ultimate bir PC kurmamızdı. Sonra oradan bir de PS4 hacılamıştık. İnsan mutlu oluyor ama rüyadan kalkınca ''Keşke hiç uyanmasaydım'' hissiyatı veriyor. Sonuçta orası senin hayal gücün istediğin her şeyi rahatça yapabiliyorsun. Inception'da ki gibi olsaydı keşke.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende atarileri görüyorum bazen üzerime o meşhur tank oyununun mermileri geliyo :D bazende devlet adamlarıyla çay içiyor bazende bir doncuda oturup kitap okuyorum :D
 
Genelde yanımda bir kişi olur ve bana birşey yapıp yapamayacağımı sorar. Bende yapabileceğimi söyler, yaparım. Mesela güneşi saklama poşetine koyup buzluğa atmak gibi :).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı