Ruh'un bilimsel olarak olmadığının kanıtı var mı peki?Olduğunu kanıtlarsan bilimsel olarak gerçek olur. İnanırsan olmaz.
O zaman siz sadece buna inanıyor oluyorsunuz. Gerçek olmuyor.
Ruh'un bilimsel olarak olmadığının kanıtı var mı peki?Olduğunu kanıtlarsan bilimsel olarak gerçek olur. İnanırsan olmaz.
Olduğunun kanıtı nerde?Ruh'un bilimsel olarak olmadığının kanıtı var mı peki?
Dünya bilimine göre gerçek değildir. Din bilimle yürümez ve sen hala benim dini bilimle kanıtlamamı istiyorsun. Metafizik dünya fiziğiyle işlemez. Dünyaya göre gerçek olmadıği da gerçek olmadığını kanıtlamaz.Kanıtlanamayan şeyler gerçek değildir, senin inanman bunu değiştirmeyecek.
Olmadığının kanıtı yok. O zaman siz sadece buna inanıyorsunuz. Siz yok diyince yok olduğu kanıtlanmadığı gibi var denilincede kanıtlanamaz.Olduğunun kanıtı nerde?
Nasıl rüya da olduğumu anlarım hocam ben de kontrol etmek isterim.
Beynin çok aktif olduğu durumlar olabiliyor.Bence, böyle bir şey mümkün değil. Bilinçaltında ne varsa onu görürsün.
Anladım hocam.İlkokula giderken çok fazla kabus görmeye başlamıştım, kuzenleriminde etkisi olabilir korku filmi izliyolardı yanımda. Bir kabustayken şans eseri oldu. Her rüyamda yapamıyorum ama bazen denk gelebiliyor. YouTube'da bunun için alıştırmalar vb var ama hiçbirini denemedim ne yalan söyleyeyim.
Olmadığının kanıtı yok. O zaman siz sadece buna inanıyorsunuz. Siz yok deyince yok olduğu kanıtlanmadığı gibi var denilincede kanıtlanamaz.
Dünya bilimine göre gerçek değildir. Din bilimle yürümez ve sen hala benim dini bilimle kanıtlamamı istiyorsun. Metafizik dünya fiziğiyle işlemez. Dünyaya göre gerçek olmadıği da gerçek olmadığını kanıtlamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.