Önce Suriyeli ve Afgan göçmenlerin kendi ülkelerine gitmemesi konusunu konuşalım isterseniz?
Bu yaptığınızı aciz bir ironi olarak görüyorum.
Tamam öyle gör.
Önce Suriyeli ve Afgan göçmenlerin kendi ülkelerine gitmemesi konusunu konuşalım isterseniz?
Bu yaptığınızı aciz bir ironi olarak görüyorum.
Rusya her zaman Türkiye'nin düşmanıdır, bunu anlamak zor olmamalı.
Dostum sen tarih biliyor musun? Gürcistan topraklarında SSCB hüküm sürerken sınır şehirlerimize saldırdığını bilmiyor musun? Amerika tabi ki dostumuz değil orası ayrı, konumuz Rusya şuan.Yazmışlar Rusya Türkiye'nin her zaman düşmanıdır sanki Amerika kankimiz
Yazıyorlar bir de Rusya'yı ne ara bu kadar sevdiler diye asıl siz Amerikayi ne ara bu kadar sevdiniz en mantıklısı Rusya'nın yanında olmak.
Yazmışlar Rusya Türkiye'nin her zaman düşmanıdır sanki Amerika kankimiz.
Yazıyorlar bir de Rusya'yı ne ara bu kadar sevdiler diye asıl siz Amerika'yi ne ara bu kadar sevdiniz en mantıklısı Rusya'nın yanında olmak.
Yazmışlar Rusya Türkiye'nin her zaman düşmanıdır sanki Amerika kankimiz.
Yazıyorlar bir de Rusya'yı ne ara bu kadar sevdiler diye asıl siz Amerika'yi ne ara bu kadar sevdiniz en mantıklısı Rusya'nın yanında olmak.
Amerika'nın yaptıkları ne olacak peki? Rusya'nın yaptığı kötülükler ABD'nin yaptıklarını örtmüyor. Vietnam katliamları diye bir arat bakalım ne göreceksin. My Lai Katliamı - VikipediKonuştukça batıyorsun. Haydi git Moskof'un kucağına, ticari ambargoları ye, parça tedarikinde sorun yaşa, haydi git moskof seni zaten kesinlikle kullanmayacak.
"Uzağımdaki emperyalisti, yakınımdaki emperyaliste tercih ederim"
Bu Katliamları Yapanlar, Acaba bize ne yapmaz?
Rusya'da yaşanmış katliamlar listesi - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.