Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya kilit atılsın bence. Kulağının dibinde mermi patlamayan, muharebe tecrübesi edinmeyen insanların bu konu hakkında yorum yapması çok etik gelmiyor nedense.
Kilit değil de sadece konuyla ilgili gelişmeler paylaşılsa çok güzel olur yoksa birçok boş muhabbet var konuda.

Adama attığım yorumdan kendisi de dahil millet '' Savaş gazisi mi olalım? '', '' Burası sanal ortam '' yazmış..

Konu sahibi herhangi bir bilgilendirme ve son dakika konusu açıyor, Millet gelmiş '' Ukraynalı kadın mülteciler ülkemize gelebilir :) :), ''Savaş çıksın kadınlar ülkemize gelsin :D :D, bamyamız ziyafet görecek '' gibi saçma sapan yorum yapmış. E oldu o zaman ben de burası sanal ortam diye ağzımı gevşeterek konuşayım başıma gelecekleri bilmeden? :D Nasıl olsa '' Sanal Ortam '' ya, çok bilmiş arkadaş savaş gazisi mi olalım yazmış. :D

resim_2022-02-23_193909.png

Senin güvenin cumhurbaşkanına mı? Putin bi çağırsın ertesi gün tanıdım der o.
Yazdığım şeyden güvenimin cumhurbaşkanına olduğunu nereden çıkardın?
Konuya kilit atılsın bence. Kulağının dibinde mermi patlamayan, muharebe tecrübesi edinmeyen insanların bu konu hakkında yorum yapması çok etik gelmiyor nedense.
Gündem hakkında yararlı bir konu fakat bir şey bilmeden konuşanlar olunca konu tartışmaya dönüyor.

Konu sahibi herhangi bir bilgilendirme ve son dakika konusu açıyor, Millet gelmiş '' Ukraynalı kadın mülteciler ülkemize gelebilir :) :), ''Savaş çıksın kadınlar ülkemize gelsin :D :D, bamyamız ziyafet görecek '' gibi saçma sapan yorum yapmış.

O saçma mesajlara karşı yazdığınız anlaşılsaydı bende öyle saçma bir mesajla karşılık vermezdim. Genele karşı yazılmış bir mesaj gibi duruyor. Bende öyle anladığım için "sanal ortam" yazdım. Ayrıca konu sahibi konuyu açtıktan sonra bu tür tartışmaların çıkması gayet normal ve bu tür şeylere cevap vermek herkesin hakkı. Kendin de tamamen üste çıkmaya çalışıyorsun. Özellikle "deutscheskaiserreich" kısmını belirtmen de kendini üste çıkarmak için büyük bir adım. Bilmiyorsan söylemek isterim. Alman İmparatorluğu anlamına geliyor. Tanıdığım komünistcik bir arkadaş da sürekli insanlara nazici, faşist diyerek kendini üste çıkarmaya çalışıyordu. Ukraynalıların bu ülkeye çok meraklı olmadığını da bir kaç kez belirttim. Çok bilmiş gibi aşırı saçma bir kelime kullanman da göz ardı listesine girmene katkı sağlıyor. İstediğiniz kadar "hahaha" atabilirsiniz. Sadece benim göz ardı listeme küçük katkılar yapmış olursunuz. Sadece belirtmek istedim. Şimdi birisi de çıkıp göz ardı ettiğin için çok üzüldüm/ağladım gibi şeyler yazabilir. Ayrıca, tek haklı sizsiniz. 😀😃😄 😆 🙂🙃😋😍😘🥰😊

😅😂🤣

Son düzenleme:
Ruslar ahım şahım bir ülke değil bir doğal gaz için değer mi sence? Bence de değmez bir doğal gazın fiyatı artmasın diye bütün Avrupa'yı karşımıza almak olmaz ki ve Rusya 40 askerimizi öldürdü onlarla ittifak etmek vatana ihanettir benim için.

Ruslar ahım şahım bir ülke değil bir doğal gaz için değer mi sence? Bence de değmez bir doğal gazın fiyatı artmasın diye bütün Avrupa'yı karşımıza almak olmaz ki ve Rusya 40 askerimizi öldürdü onlarla ittifak etmek vatana ihanettir benim için.
Hocam Amerika da bizim dostumuz ve aramizin iyi olduğu bir ülke değil arabuluculuk yapılsın savaş çıkmasın en iyisi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı