Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rusya Savunma Bakanlığı: "Rus ordusu, bugün için verilen tüm görevleri başarıyla yerine getirdi"

İngiltere tüm Rus bankalarının Londra neznindeki varlıklarını dondurdu.

Putin: “Bunu yapmamız gerekiyordu.”
Bu haber doğru mu?
Evet, yanlış bilgiler paylaşmadım şu ana kadar.

Öyle demek yakışmaz fakat bilgisi olmayan arkadaşların saçma konuştuğu doğru. Konu kapanmasın da, bilgiler vermeye devam ediyorum.

Eki Görüntüle 1314930

Dostum birinin bilgisi yoksa konuya katılıp dağıtması kadar saçma bir şey yok.
Biz bu konuları çok tartıştık dünden beri. Hiç okuyup bilgi edinen de yok ki. Adam kendi yorumunu yazıyor eyvallah ama bilmeden yazınca başkası da dahil olup konu dağılıyor. Okul diyorum çünkü forum gündüzleri neredeyse hiç aktif değil. Bu da forumun yaş ortalamasını çıkarıyor.

Dostum birinin bilgisi yoksa konuya katılıp dağıtması kadar saçma bir şey yok.
Biz bu konuları çok tartıştık dünden beri. Hiç okuyup bilgi edinen de yok ki. Adam kendi yorumunu yazıyor eyvallah ama bilmeden yazınca başkası da dahil olup konu dağılıyor. Okul diyorum çünkü forum gündüzleri neredeyse hiç aktif değil. Bu da forumun yaş ortalamasını çıkarıyor.
Okul suresi bittikten sonra cidden yanlis bilgi cogaldi.

Daha ilk gününde savaşın Rusya'ya maliyeti yaklaşık 500 milyar dolar civarında olduğu söyleniyor. Rusya devam ederse ekonomik olarak bitme noktasına gelir. Bence Rusya Putin'e karşı bir çözüm bulacaktır.

Hocam Rusya Avrupa'dan da fakir bir ülke. AB toplanıp yaptırım uygulasa, Rusya'nın işi zorlaşır ama Putin vazgeçer mi sanmıyorum. İnatçının teki. AB de korkuyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu durmak mı demek şimdi hocam?
Bazı haber kaynaklarına göre 72 saat içinde Kiev'in düşeceğini, Ukrayna'nın işgal edileceğini söylüyor. Putin, sadece bazı şartlar altında Ukrayna ile görüşeceğini söyledi. Putin istediği toprakları almadan savaşı bitirmeyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı