Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hocam bir görüntüde gördüm, savaşan Rus askerlerinin moralini bozmak maksadıyla bir tane Rus askerinin Kafasını ve kollarını kesip ortalığa dikmişler, Ayriyeten sivil asker fark etmeksizin herkese tanksavar ikmali sağlanmış. Rus askerleri resmen ölüm tarlasına ilerliyor.
Ukrayna'da bulunmuştum adamlarda cidden af yok yürek bakımından ruslardan üstünler.

Eki Görüntüle 1316064
Burası Moskova sokaktan kıtalar arası balistik füze geçiyor Putin iyice kaşınmaya başladı haddinin bildirilmesi gerek.
Hocam ülkenin batısına gonderiliyormus şimdi gördüm .
#SONDAKIKA | #RussiaUkraineWar

🇬🇧İngiltere, Akdeniz'e bir destroyer ve 4 savaş uçağı gönderme kararı aldı.

Daha bügün bir videoda gördüğüm olayda zırhlı personel taşıyıcı ile sivil aracın üstünden geçiyordu Rus askerler. Adam öldü diye kahrolurken başka bir videoda kurtarma görüntüsüne denk geldim. Yaşlı da bir kişi. Masum ve çaresiz tamamen. Sivil ve yaşlı bir insan. Bu kadar kin ne içindi acaba. Bu adama saldıracak kadar ileri gitme motivasyonu nereden geliyor anlamıyorum.

Önümüzdeki birkaç gün içinde şekillenecek gibi. Kiev'deki durum oldukça önemli. Kiev düşerse birkaç gün sonra barışın olacağını düşünüyorum. Ülkenin başına da rus yanlısı bir başbakanı yerleştirirler olur biter. Ama Ukrayna sanılandan çok daha iyi direniş gösteriyor gibi. Olay aslında Rusya falan değil, halk bence. Ukrayna'nın azımsanmayacak kadar fazla Rus yanlısı insanı var. Asıl ortalığı karıştıran ve iç karışıklık çıkartan onlar maalesef. Halktan bir destek almasalardı kesinlikle böyle bir işe kalkışamazdı ruslar. Halkın desteğini alan ülkelerde yayılmacı politikasını izleyecek gibi de görünüyor, şu an dünyanın nabzını yokladı. Gelecekte Orta Asya ülkelerine göz dikebilir. Umarım sivillere en az hasar gelecek şekilde savaş biter.

Daha bugün bir videoda gördüğüm olayda zırhlı personel taşıyıcı ile sivil aracın üstünden geçiyordu Rus askerler. Adam öldü diye kahrolurken başka bir videoda kurtarma görüntüsüne denk geldim. Yaşlı da bir kişi. Masum ve çaresiz tamamen. Sivil ve yaşlı bir insan. Bu kadar kin ne içindi acaba. Bu adama saldıracak kadar ileri gitme motivasyonu nereden geliyor anlamıyorum.
Ölen arkadaşlarından dolayı. Savaş cephesinde dedikodular hızlı yayılır. "Şu şu bölgede 10 arkadaşımızı kaybettik" işte bu konuşma nefreti körükler. Bu işgal yeni değil aslında 2014'ten beri ufak çaplı yapılıyordu ama o zamanlar siviller hedef alınmıyordu. Şimdi ise işi radikalliğe vurdular.

Önümüzdeki birkaç gün içinde şekillenecek gibi. Kiev'deki durum oldukça önemli. Kiev düşerse birkaç gün sonra barışın olacağını düşünüyorum. Ülkenin başına da rus yanlısı bir başbakanı yerleştirirler olur biter. Ama Ukrayna sanılandan çok daha iyi direniş gösteriyor gibi. Olay aslında Rusya falan değil, halk bence. Ukrayna'nın azımsanmayacak kadar fazla Rus yanlısı insanı var. Asıl ortalığı karıştıran ve iç karışıklık çıkartan onlar maalesef. Halktan bir destek almasalardı kesinlikle böyle bir işe kalkışamazdı ruslar. Halkın desteğini alan ülkelerde yayılmacı politikasını izleyecek gibi de görünüyor, şu an dünyanın nabzını yokladı. Gelecekte Orta Asya ülkelerine göz dikebilir. Umarım sivillere en az hasar gelecek şekilde savaş biter.
Hocam bir şey soracağım. Şimdi diyelim Ukrayna kaybetti ki sanırım öyle olacak. Nasıl bir yol izleyecekler. Rusya'dan bir başkan bıraktılar diyelim. Sonra bağımsızlığını kaybedecek sanırım Ukrayna. Bize nasıl bir fayda/zarar durumu olacak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

🇺🇦Ukrayna ordusu saflarında savaşan Kadirov karşıtı Çeçenler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

🇺🇦Ukrayna ordusu saflarında savaşan Kadirov karşıtı Çeçenler.

Çeçenler sağlam adam Allah yardımcıları olsun.

#Bayraktar ‘ları beğendiniz mi? Sizce başınızın tepesinde uçuşan nedir? Sizinle savaşmak için her şeyimiz var. En iyisi teslim olun. Şimdilik esir alıyoruz. Şansınız varken kaçın."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı