Heir of Isildur
Decipat
Kuşatma savaşına dönecek gibi iş.Kiev düstu mu?
Muzakere sonuçları neler?
Kuşatma savaşına dönecek gibi iş.Kiev düstu mu?
Muzakere sonuçları neler?
Evet ne yazık ki, Rusya vites arttirdi.Kuşatma savaşına dönecek gibi iş.
Evet ne yazık ki, Rusya vites arttirdi.
Her gecen gun ekonomisi zarar aliyor.
Zelenski olurse vazgecer gibime geliyor.Putin ne zaman vazgeçecek?
Putin ne zaman vazgeçecek?
Putin diğer liderlere göre biraz fazla inatçı. En sonunda kaybeden taraf o olacak ama yine de bastırmaya çalışacak. Müzakereden bir sonuç çıkmaz bu arada. O iş yaş. ABD 3-4 hafta öncesinden F-35 ve asker göndermiş Polonya'ya zaten. Yani şuanda ABD'de hazırda bekliyor.
Halklara söylenmeyen çok şeyler var zaten. Biz olayların sadece %10'u biliyoruz belki. Kapalı kapılar ardında ne konuşulur, ne işler çevirilir bilinmez.
Umarım Rusya'da iç savaş çıkar ve Putin domuzundan kurtuluruz.Zelenski olurse vazgecer gibime geliyor.
Allah korusun adamı cok sevdim.
Kapalı kapilarin ardi(tahminen):Putin diğer liderlere göre biraz fazla inatçı. En sonunda kaybeden taraf o olacak ama yine de bastırmaya çalışacak. Müzakereden bir sonuç çıkmaz bu arada. O iş yaş. ABD 3-4 hafta öncesinden F-35 ve asker göndermiş Polonya'ya zaten. Yani şuanda ABD'de hazırda bekliyor.
Halklara söylenmeyen çok şeyler var zaten. Biz olayların sadece %10'u biliyoruz belki. Kapalı kapılar ardında ne konuşulur, ne işler çevirilir bilinmez.
Keske.Umarım Rusya'da iç savaş çıkar ve Putin domuzundan kurtuluruz.
Bizim vatandaşın Putin'e neden bir anda düşman kesildiğini anlamadım. Kendi çaplarında onlar da haklılar. Kendi topraklarını geri almaya çalışıyor. Diğer taraftan bakınca da toprakları alınmaya çalışan bir Ukrayna görüyoruz.Umarım Rusya'da iç savaş çıkar ve Putin domuzundan kurtuluruz.
Putin delirmis bence.Bizim vatandaşın Putin'e neden bir anda düşman kesildiğini anlamadım. Kendi çaplarında onlar da haklılar. Kendi topraklarını geri almaya çalışıyor. Diğer taraftan bakınca da toprakları alınmaya çalışan bir Ukrayna görüyoruz.
Ben iki tarafı da fanatik olarak destekleyenleri anlamıyorum. İki ülkeyle de dost bir ilişkimiz var. İkisi arasındaki dava bizi ilgilendirmiyor.
Masumlar konusuna gelecek olursak her savaşta masumlar zarar görür. Bu ilk defa yaşayan bir şey değil. İnsanlık tarihi boyunca savaşlar olmuş ve masumlar zarar görmüştür. Savaş olduktan sonra masumların zarar görmesi şaşırılacak bir durum değil. Üzücü olması iki taraftan birini haklı yapmıyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.