Rusya, Ukrayna savaşı başladı!

Bir tane gerizekalı bu şekilde bir ülkenin kaderini belirlememeli. Halklar savaş istiyor mu, bunu soruyorlar mı? Rus halkının bir an önce sokaklara dökülüp Putin zekasızına dur demesi gerekiyor. Yazıktır, günahtır. Halka bu korkuyu yaşatmanın ne anlamı var?

Gerçekten ülkeyi yönetenlerin bu tür savaş kararları verebilmesine sinir olmamak elde değil. Putin'in bir derdi mi var? Kendi gitsin o zaman Ukrayna başkanı ile sokak ortasında dövüşsün. Milyonlarca kişinin isteği değil, bir kişinin isteği yüzünden binlerce kişi ölüyor. Ukrayna halkına gerçekten çok üzülüyorum.
 
NATO’ya güvenilmez. Bize ne zaman yardım ettiler? Umarım bizi yardım için öne sürmezler. Savaşa karşı tavrımız net olmalı. Eski SSCB değil, yeni bir ülkedir Ukrayna. Rusya bunun farkına varmalı, yanlış hedeflerinden vazgeçmeli.
 
Rus halkı sokaklara dökülmez. Yapılarında yok. Hatta silahlanmanın en yoğun olduğu ülkelerden biri. Ellerinden gelse kendileri de cepheye gider. Putin'i halkı durduramaz o yüzden. Ukrayna'ya acıyorum. Böyle güçsüz ve desteksiz bir ülke neden Rusya gibi bir ülkeye bulaşır ki. Meksika'nın Amerika'ya savaş açtığını düşünün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı