Rusya, Ukrayna savaşı başladı!

Hem belki Ukrayna halkı Rusya'nın bir parçası olmayı seçecekti oylama ile? Rusya böyle saldırırsa Ukrayna'ya Ukrayna halkını kendinden daha da soğutur & iter diye düşünüyorum.

Bu yozlaşmış siyasi insanların demokrasi ile uzaktan yakından ilgisi yok gibi...
 
Rusya'da yolsuzluğu en kralı yapılıyor maalesef buna engel olabileceklerini sanmıyorum.


Şu anda konuyu nasıl Amerika'ya bağlıyorsunuz anlamıyorum bitmedi şu doğu seviciliğiniz arkadaş adam orada masumları bombalıyor sen hala Rusya'yı bırakıp Amerika'ya sallamaya çalışıyorsun.
Bu savaşın çıkmasında ki asıl ülke Amerika çünkü. Rusya'nın sınırlarına yaklaşacam diye 2013'te Ukranya başında ki rus yanlısı hükümetini düşürttürdü protestolarla, sonra NATO'ya AB'ye üye için yaptığı ilişkiler Ukranya'yı Rusya'nın radarına sokup daha fazla sessiz kalmamasında büyük rolü var. Bir nevi kışkırttı sürekli. Ege'ye nasıl silah yığınağı yaptı Amerika, Yunanistan küçük Amerika oldu biz sesimizi çıkartamadık aynısını Ukranya da yapacaktı Putin bizim gibi sessiz kalmadı.
 
Son düzenleme:
Hocam ekonomik açıdan ağır yaptırımlar gelirse geri çekilmek zorunda kalır ki yarın somut bir adım geleceğini düşünüyorum. Bu kadar kısa bir süre de neredeyse tüm ülkeyi alan bir Rusya'ya karşı ABD sessiz kalmaz.

Ben ekonomik yaptırımların halkın yönetici değiştirmesine yol açacağını umuyordum Rusya'da, ama işte putin hileli, haksız yollarla seçimi kazanıyor ise Rus halkının putinden kurtulması da çok zor olur gibi duruyor. Yani putin bildiğin sülük gibi yapışmış oraya, Rus halkı ölümüne sefalet / fakirlik çekse yine halkın kanını emmeyi bırakmaz gibi Putin.
 
Ben ekonomik yaptırımların halkın yönetici değiştirmesine yol açacağını umuyordum Rusya'da, ama işte putin hileli, haksız yollarla seçimi kazanıyor ise Rus halkının putinden kurtulması da çok zor olur gibi duruyor. Yani putin bildiğin sülük gibi yapışmış oraya, Rus halk ölümüne sefalet / fakirlik çekse yine halkın kanını emmeyi bırakmaz gibi.
Putin'i indiremezler. Adam ülkesinde dev olmuş bildiğin.
 
Putin şu anda Rusya'da mükemmel bir otorite Rus halkı için. Eğer Putin şu anda giderse çok daha kötü günler gelir bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Putin şu anda Rusya'da mükemmel bir otorite Rus halkı için. Eğer Putin şu anda giderse çok daha kötü günler gelir bence.

Bence hiçbir yönetim değiştirilemez değildir, şöyle ülkelerini yönetecek daha iyi insanları başa getirseler keşke, sonuçta yönetilen sistem & ülke bir araç sürmek gibi, sürücüsüz & yöneticisiz bırakmamak gerek ama aracı yani ülkeyi uçurumdan aşağı sürecekte bir manyağa direksiyonu & yönetimi vermemek gerek.
 
Bence hiçbir yönetim değiştirilemez değildir, şöyle ülkelerini yönetecek daha iyi insanları başa getirseler keşke, sonuçta yönetilen sistem & ülke bir araç sürmek gibi, sürücüsüz bırakmamak gerek ama aracı yani ülkeyi uçurumdan aşağı sürecekte bir manyağa direksiyonu vermemek gerek.

Ben Rusya'yı ve putini insanlık suçlarından dolayı eleştiriyorum fakat güç bakımından bakarsak putin Rusya'ya çok şey kazandırmıştır bunu inkar edemeyiz ve bence Rusya için putinden daha iyi bir seçenek yok bence.
 
Rusya Başkanı Putin:

Ukrayna'da şu anda olanlar bir acil durum önlemi. Başka şansımız yoktu.

Bu haber ne kadar doğru bilmiyorum. Böyle bir şey dediyse boş konuşmuş bence.
 
Ben Rusya'yı ve putini insanlık suçlarından dolayı eleştiriyorum fakat güç bakımından bakarsak putin Rusya'ya çok şey kazandırmıştır bunu inkar edemeyiz ve bence Rusya için putinden daha iyi bir seçenek yok bence.

Daha iyi bir seçenek her zaman vardır bence, sadece iyi insanların yönetim olarak çok kazandığını göremiyoruz ne yazık ki dünyamızda, genelde hep kötüler kazanıyor gücü, yönetimi vs şeyi, çünkü kötülerin kazanmak için yapabileceği şeylerin sayısı sonsuz, ama iyiler için kazanmanın yolları limitli. Kötülerin seninde putinden örnek verdiğin şekilde hileyle vs kazanmayı başardığını görüyoruz, oysa emin ol Rusya'yı putinden daha iyi yönetecek iyi insanlarda olmuştur elbet, ama işte iyiler dizilerde, filimlerde, çizgi filimlerde vs gördüğümüz kadar kazanamıyor ne yazık ki gerçek dünya da.
 

Geri
Yukarı