SeanStrickland
Hectopat
Hocam saçmalıyor ABD Rusya'dan iyi dedim diye ABD ajanı oldum 17 yaşında.@AxiBorea Konu dışına çıkmayın. Konuyla alakalı bolca sohbet edebilirsiniz.
Hocam saçmalıyor ABD Rusya'dan iyi dedim diye ABD ajanı oldum 17 yaşında.@AxiBorea Konu dışına çıkmayın. Konuyla alakalı bolca sohbet edebilirsiniz.
Tamam. Sakin olmaya çalışacağım. O zat beni rezil etmeye çalışıyor. Şu an çok tırstı ben onu polise götüreceğim diye ve ciddiyim. Onun ABD tarafından gönderilen bir ajan olma ihtimali yüksek. Sanki normal insan gibi davranıyor. Troll ya da kafayı kırmış dediğinden onun ajan olduğunu anladım. Bende biraz paranoyaklık olabilir.
Evet artık Technopat maceramı bitiriyorum. Oturumumu kapatacağım. Tor kullanmayacağım ama. Güle güle. Ben artık uğraşamayacağım daha fazla.
Herkesin ideolojisi kendine ben sana Rus ajanı diyor muyum adam sana hiçbir yazmazken üstüne alınmak komik oldu ondan yazdım.Dün kafam iyiydi kusura bakmayın. Ama engellediğim arkadaşın engelini kaldırmıyorum ideolojik farklılıklardan dolayı. Ondan özür diliyorum ve saçmaladığımın farkındayım. Ama ideolojimin arkasındayım.
Yok ama Microsoft'un Rusya yasağı kabul edilemez. Rusya'da çok fazla bilgisayar toplamak isteyen insan var ve bu da onları isyan ettirecek. Bu kesin ABD ambargosudur.
Linuxlari var zaten Rusların.Kabul edilemez derken sanki Microsoft bir hayır kurumuymuşta Rusya'ya hayır yapmayı engellemiş gibi konuşmuşsunuz. Özel şirket istediğini yapar istediğine satar.
Gene bir şekilde indirecekler, pek önemli bir olay değil bence.
Göz ardı kalkmıştır.Linuxlari var zaten Rusların.
Dün kafam iyiydi kusura bakmayın. Ama engellediğim arkadaşın engelini kaldırmıyorum ideolojik farklılıklardan dolayı. Ondan özür diliyorum ve saçmaladığımın farkındayım. Ama ideolojimin arkasındayım.
Özür diledim.Adama dün sosyalist diye değil kendisiyle ilgisiz mesajlari alintilamasindan dolayı dedim onu zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.