Rusya'da Windows 10 ve Windows 11 indirmeleri engellendi

Tamam. Sakin olmaya çalışacağım. O zat beni rezil etmeye çalışıyor. Şu an çok tırstı ben onu polise götüreceğim diye ve ciddiyim. Onun ABD tarafından gönderilen bir ajan olma ihtimali yüksek. Sanki normal insan gibi davranıyor. Troll ya da kafayı kırmış dediğinden onun ajan olduğunu anladım. Bende biraz paranoyaklık olabilir.

Evet artık Technopat maceramı bitiriyorum. Oturumumu kapatacağım. Tor kullanmayacağım ama. Güle güle. Ben artık uğraşamayacağım daha fazla.

Dün kafam iyiydi kusura bakmayın. Ama engellediğim arkadaşın engelini kaldırmıyorum ideolojik farklılıklardan dolayı. Ondan özür diliyorum ve saçmaladığımın farkındayım. Ama ideolojimin arkasındayım.

Dün kafam iyiydi kusura bakmayın. Ama engellediğim arkadaşın engelini kaldırmıyorum ideolojik farklılıklardan dolayı. Ondan özür diliyorum ve saçmaladığımın farkındayım. Ama ideolojimin arkasındayım.
Herkesin ideolojisi kendine ben sana Rus ajanı diyor muyum adam sana hiçbir yazmazken üstüne alınmak komik oldu ondan yazdım.

Kinaye yani bilmiyorsan bakabilirsin ne olduğuna.

Yok ama Microsoft'un Rusya yasağı kabul edilemez. Rusya'da çok fazla bilgisayar toplamak isteyen insan var ve bu da onları isyan ettirecek. Bu kesin ABD ambargosudur.

Kabul edilemez derken sanki Microsoft bir hayır kurumuymuşta Rusya'ya hayır yapmayı engellemiş gibi konuşmuşsunuz. Özel şirket istediğini yapar istediğine satar.

Çok sağlıksız iletişim tercihlerine var seni engelliyorum! Hocam tartışma sırasında biri senle farklı görüşte diye görmezden gelmek çok iyi olmayan bir davranıştır ve seni zayıf düşürür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı