RX 480 vs GTX 1060

Benim işlemci İntel Core Quad Q8400 :D. Ekran kartı ATI :D.

İ3 6100 ile 470 kullanıyorum darboğaz falan yaşamıyorum. :D Millet nasıl yaşıyorsa hiç anlamıyorum. :D Galiba benim işlemcinin çekirdekleri sağlam. :D
Forumlarda ne yazık ki yanlış bilinen bir darboğaz algısı var. Kulaktan dolma bilgilerle konuşanlar azımsanmayacak kadar çok. Öyle ki oyun mu takılıyor darboğaz. Oyun mu çöküyor darboğaz. İşlemci mi ısınıyor darboğaz vb. şekilde hemencecik darboğaz damgasını yapıştıran çok kişi gördüm bu forumda da başka forumlarda da.

Forumlarda ne yazık ki yanlış bilinen bir darboğaz algısı var. Kulaktan dolma bilgilerle konuşanlar azımsanmayacak kadar çok. Öyle ki oyun mu takılıyor darboğaz. Oyun mu çöküyor darboğaz. İşlemci mi ısınıyor darboğaz vb. şekilde hemencecik darboğaz damgasını yapıştıran çok kişi gördüm bu forumda da başka forumlarda da.
Harbiden öyle. Technopat'ın RX 470 inceleme videosunda ki testleri bende yaptım aynı değerleri aldım. Hatta bir kaç FPS geçtiğimde oldu. Minimum FPS'de aynı zaten. :D

Benim işlemci İntel Core Quad Q8400 :D. Ekran kartı ATI :D.
En azından 4 çekirdekli benim ki 2. :D

Türkiye de para kolay kazanılmıyor . Dolar karşısında Türk lirası da çok değersiz bir de vergiler vs 200 dolarlık kart oluyor 1000 TL Arkadaşın bütçe problemi olmasa gider zaten GTX1080 alır paşa paşa kullanır. Dolayısı ile varolan bütçesini en mantıklı bir şekilde ve ileriye yönelik kullanması en doğrusu olacaktır.
Bu nedenle RX 480 öneriyoruz.
Para her yerde zor kazanılıyor, önemli olan cebiniz de olan para ile alabiliceğiniz en iyi performans ve teknoloji burada ne AMD babamızın şirketi ne de Nvidia, o yüzden böyle tartışmalara hiç gerek yok dediğin gibi. Gülünç duruma düşüyorlar klasik bizim millet tartışmayı sever:)

Harbiden öyle. Technopat'ın RX 470 inceleme videosunda ki testleri bende yaptım aynı değerleri aldım. Hatta bir kaç FPS geçtiğimde oldu. Minimum FPS'de aynı zaten. :D

En azından 4 çekirdekli benim ki 2. :D

Senin 2 benim 4'ü geçiyor ama :D. Bunu bana birisi vermişti. Oda 2. eldi verdiğinde. Hemde geçen sene verdi. Bundan önceki bilgisayarimi düşünmek bile istemiyorum :D.
ATI'nin 1 GB 128 bit ekran karti var modelini bile hatirlamiyorum :D. Bakmaya da niyetim yok. War Thunder'ı Ultra düşük 50 FPS'de oynuyorum :D. Düşüğe alinca 20 FPS oluyor donuyor :D.
DDR2 ultra yavaş bellekleri (sanirim 300 MHZ'ydi) zaten ayri bir süper. Neyse sonuçta herşeyin başinda ultra var. Ultra düşük ama sonuçta ultra :D. Ultra düşük kalite,ultra düşük bellek hizlari :D. Buda bir başari.

Senin 2 benim 4'ü geçiyor ama :D. Bunu bana birisi vermişti. Oda 2. eldi verdiğinde. Hemde geçen sene verdi. Bundan önceki bilgisayarimi düşünmek bile istemiyorum :D.
ATI'nin 1 GB 128 bit ekran karti var modelini bile hatirlamiyorum :D. Bakmaya da niyetim yok. War Thunder'ı Ultra düşük 50 FPS'de oynuyorum :D. Düşüğe alinca 20 FPS oluyor donuyor :D.
DDR2 ultra yavaş bellekleri (sanirim 300 MHZ'ydi) zaten ayri bir süper. Neyse sonuçta herşeyin başinda ultra var. Ultra düşük ama sonuçta ultra :D. Ultra düşük kalite,ultra düşük bellek hizlari :D. Buda bir başari.
Senin pc yine iyi. Benim işlemci E2140. Ram 1gb. Ekran kartı yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı