RX 5600 XT Mech OC vs RX 5600 XT Gaming X

Ben biraz ucuza aldım hocam bu kartı 2150 TL'ye geldi. Fiyatına göre pişmanlı kduymam asla. Aldıgım için mutluyum tek aklımdaki soru benim 14Gbps güncellemesinden sonra bu ekran kartının performansı artmış mıdır onu merak ediyorum.

Neden FPS testi yapmadınız mı bende aldım yeni da gelmedi FPS'le düşük mü ısınma nasıl hocam?

Tüm markaların üretmiş olduğu 5600 çipsetli kartlarda özellikle oyunlarda hemen hemen aynı performansı alırsınız bu bağlamda diğer etkenlere göz atmanız lazım bunlarında başında bence en önemlisi soğutma konusunda ki performanslarıdır bu konuda kendim de kullandığım için demiyorum ama forumlarda kullanıcı yorumlarına baktığımda ve youtube'da kartların incelemesine baktığımda MSI gaming x serisinin diğer kartları özellikle soğutma konusunda ve performans anlamında geride bıraktığını gördüm o yüzden alınabilecek en iyi kart olduğunu düşünüyorum.

MSI RX 5600 XT Mech OC ve MSI RX 5600 XT Gaming X arasında FPS farkı olur mu? Cekirdek hızları farklı.
İtalya'da 2 gün önce Mech OC 2800 TL'ye satılıyordu. Eğer beklerseniz ara ara indirime giriyor.
Çok teşekkür 400 lirayada SSD alırım mec OC alacağım alsam pişman etmez deme.
Bende de Mech OC sürümü var. Alırken alınmaz ısınıyor vs. denmişti Ama şuana kadar ne bir hata çıkardı ne de söylendiği kadar ısındı. 1660 Super kullanan arkadaşımdan daha az ısı alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı