RX 5600XT Pulse ekran kartı için ne yapılır?

İyi akşamlar. İlk defa AMD ekran kartı kullanıyorum ve yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Sistemi bu gün birleştirdim. Ekran kartı RX 5600XT Pulse. NVIDIA gibi GeForce experince benzeri bir şey var mı? Teşekkürler.

AMD nin adrenaline uygulaması var. Onu indirip güncel driverı kurup sorunsuz kullanabilirsiniz. Sorun çıktığı taktirde değişik yöntemlere başvuruluyor fakat şimdi keyfini sürme zamanı

İyi akşamlar. İlk defa AMD ekran kartı kullanıyorum ve yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Sistemi bu gün birleştirdim. Ekran kartı RX 5600XT Pulse. NVIDIA gibi GeForce experince benzeri bir şey var mı? Teşekkürler.
https://www.amd.com/en/support Şu siteden ekran kartın sürücüsünü kur. Daha sonra bişey yapmana gerek yok. Oyun içi verileri görmek için MSI Afterburner programını indirebilirsin.

AMD'nin sitesinden sürücüsünü indirin ve BIOS güncelleyin. (Bu anakart için.)

Hayırlı olsun hocam. Sitesinden sürücü indirip kurun. NVIDIA benzeri kendi menüsü var.

Bu linkten kartınızın bilgilerini girerek driverları indirebilirsiniz.
Bu arada
kdspai.png

???

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı