RX 570 sistem ekran bir anda siyah oluyor

Azizcan05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ : İ3 7100
ANAKART: ESONIC H110NCL INTEL
EKRAN KARTI : RADEON RX 570 8GB
PSU: 400W
SSD : 120GB
HDD X2 : 250GB X2
Meslek
ÖĞRENCİ
SSD veya HDD modeli
120GB HIKVISION C100 SSD
Ekran kartı
RX 570
Anakart
H110NCL
İşlemci
İ3 7100
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda oyun oynarken, örnek vereyim CS 2 oynarken ekran bir anda siyah oluyor ve bazı zamanlar da ise gri bir renk oluyor. Bunun sebebi nedir? Teşekkürler şimdiden.

İşlemci: i3 7100.
Ekran kartı: RX 570 8 GB OC.
RAM'lar: 4x2= 8 GB Corsair.
PSU: Fogem 400W.

Dosya Ekleri

• IMG_20240527_161800.jpg
    IMG_20240527_161800.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 47
Ekran kararsaydı, siz bilgisayarı kapatıp daha sonra soğuyunca tekrar görüntü gelseydi GPU çip reballing derdim.(çiptende kaynaklanabiliyor ama sanmıyorum)

Ekranda değişik renklerin çıkması bellek hatasıdır(genelde). Minning çıkması bir kart kullanıyorsanız, üzerine belleklerde stok değerlerde değilse/biosu değiştirilmişse bellekleri orijinal frekansa ve gecikmeye çekmek bu durumu kurtarabilir.

Kartın galiba bir minning geçmişi var ya da siz çok şanssızsınız. Bellek arızası diyorum bellek değişmeli ya da reballing yapılması gerekli olabilir.

AMD sürücü hataları pek böyle şeylere sebep olmaz, kartınızda fiziksel bir sorun var.
Güvenilir bir tamircinin yolunu tutun.

Düşük ihtimalle olsa da ara dönüştürücünüz ya da kablonuzdanda kaynaklanabilir, sırayla kontrol edin.

Ekran kararsaydı, siz bilgisayarı kapatıp daha sonra soğuyunca tekrar görüntü gelseydi GPU çip reballing derdim.(çiptende kaynaklanabiliyor ama sanmıyorum)

Ekranda değişik renklerin çıkması bellek hatasıdır(genelde). Minning çıkması bir kart kullanıyorsanız, üzerine belleklerde stok değerlerde değilse/biosu değiştirilmişse bellekleri orijinal frekansa ve gecikmeye çekmek bu durumu kurtarabilir.

Kartın galiba bir minning geçmişi var ya da siz çok şanssızsınız. Bellek arızası diyorum bellek değişmeli ya da reballing yapılması gerekli olabilir.

AMD sürücü hataları pek böyle şeylere sebep olmaz, kartınızda fiziksel bir sorun var.
Güvenilir bir tamircinin yolunu tutun.

Düşük ihtimalle olsa da ara dönüştürücünüz ya da kablonuzdanda kaynaklanabilir, sırayla kontrol edin.
Hocam bu sisteme direksiyon seti aldıktan sonra başladı herşey. İlk önce mavi ekranlar başladı sonrasında ise bu hataları almaya başladım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı