- Makaleler
- 3
Hocam sistemi kullanıyorum, oyunlarda 120V falan çekiyor. Ne kadar düşüreyim core voltage'ı?
Undervolt yapsam düzelir mi sizce? Sapphire Pulse modelini kullanıyorum, 1284 MHz Core clock, 1750 MHz memory clock. Kaça düşüreyim voltajı?Elektrik tesisatınız çürük olabilir.
Dün gece iki saat kadar uğraştım değerleri ufak ufak oynatarak ayarladım sıcaklığı 76 dereceden 72 ye kadar çektim 10 dakikalık oynayış sonrası oyun yükleme ekranına geçtiğinde siyah ekranda kalıyor.
İki sorum var:
1- Memory'i artırmam neye ne kadar etki eder, ne kadar artırmam gerek?
2- 2+1 hoparlör taktığım zaman monitör kapanıyor çıkarttığım an geri geliyor güç yetmediği için olabilir mi?
Undervolt yapsanız bile ekran kartı zorlandığı durumlarda FPS düşürmemek için yine yüksek değerlerde güç çekebiliyor. En azından 1000 mV altına getirin, baktınız yine kapanma yapıyor o zaman direk güç limitini düşürün.Undervolt yapsam düzelir mi sizce? Sapphire Pulse modelini kullanıyorum, 1284 MHz core clock, 1750 MHz memory clock. kaça düşüreyim voltajı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.