RX 570 ve R5 1400 assassin's Creed Odyssey düşük FPS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sedat Poyraz

Hectopat
Daha fazla  
RX 570 ve Ryzen 5 1400 ile çok düşük değerler alıyorum. High grafiklerde 30-40 FPS ve Low ayarlarda da 30-40 FPS, hiç değişmiyor. V-Sync kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğazdan ne anladığınız tam olarak kavrayamadım ama elinizin altında Youtube var, performans testlerine bakabilirsiniz oyunun. Ne işlemciler ağlıyor, kimi sahnelerde 30 FPS'İn üzerine çıkamıyor daha iyi görürsünüz.
Hatta en yakınımızdan vereyim bir örnek, Bannerlord. İşlemcileri ağlatıp ekran kartı ne olursa olsun darboğaza soktuğunu biliyoruz.

Darboğazdan ne anladığınız tam olarak kavrayamadım ama elinizin altında Youtube var, performans testlerine bakabilirsiniz oyunun. Ne işlemciler ağlıyor, kimi sahnelerde 30 FPS'İn üzerine çıkamıyor daha iyi görürsünüz.
Hatta en yakınımızdan vereyim bir örnek, Bannerlord. İşlemcileri ağlatıp ekran kartı ne olursa olsun darboğaza soktuğunu biliyoruz.
Gerçekten sizinle tartışmayacağım. Çünkü hâlâ kabul etmek istemiyorsunuz . Evet elimizin altında Youtube var yine de bir sürü testten darboğaz olmadığını görme şansınız olduğu hâlde göremiyorsunuz. Sizin dediğinize göre RX 570'e üst seviye bir işlemci takar isek FPS artacak değil mi ?

Dosya Ekleri

• 1080.png
    1080.png
    36,9 KB · Görüntüleme: 63
Gerçekten sizinle tartışmayacağım. Çünkü hâlâ kabul etmek istemiyorsunuz . Evet elimizin altında Youtube var yine de bir sürü testten darboğaz olmadığını görme şansınız olduğu hâlde göremiyorsunuz. Sizin dediğinize göre RX 570'e üst seviye bir işlemci takar isek FPS artacak değil mi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gördüğün gibi Odyssey'de darboğaz var. Hatta diğer oyunlarda da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biraz bilgilen bakalım. Gördüğün gibi Odyssey'de darboğaz var. Hatta diğer oyunlarda da var. 😂😂 Olmayan bilginle insanlara araştır dememeyi öğrenirsin belki.

Nedense bende işlemci hep 30 40 daha üstü olmuyor. Fakat ekran kartı % 100 de kullanılıyor.

Anlaşamıyoruz. Sahne bazında konuşuyorum. Odyssey'de 2600'ün bile 570'e yetemeyeceği sahneler olacaktır diyorum. İşlemcilere ekran kartından daha fazla yüklenen oyunlarda oluşan durum bu oyuna özel yani genel konuşmuyorum.

Biraz bilgilen bakalım. Gördüğün gibi Odyssey'de darboğaz var. Hatta diğer oyunlarda da var. 😂😂 Olmayan bilginle insanlara araştır dememeyi öğrenirsin belki.

Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz daha iyi olur. Videoya gelirsek AC Odyssey de darboğaz ihtimalini gündeme getirecek hiçbir değer yok. Tamamen yanlış bilgilendirme yapan maalesef sizsiniz. Sanırım bunun nedeni de darboğaz kavramını ve birçok temel bilgiyi bilmemenizle ilgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı