RX 570 Yeniden Alınmalı mı?

Tam 2 ay kullandım. Sonra bilgisayara format attım. Yeni sürücüyle birlikte bu problem başladı. Belki de gelen sürücü problemliydi ama tam emin değilim. Yüklediğim sürücü sürümü 19.7.3 diye hatırlıyorum.
DDU ile kurulu olan sürücüyü kaldırıp tekrar temiz kurulum yapmayı denediniz mi? AMD üst üste kurulan sürücülerde pek başarılı değil.

DDU ile kurulu olan sürücüyü kaldırıp tekrar temiz kurulum yapmayı denediniz mi? AMD üst üste kurulan sürücülerde pek başarılı değil.

Formattan sonra direkt hiç sürücü yokken yeni sürücüyü kurmuştum. Yani eski sürücü format atmadan önce kalmıştı.

Sorun başka bir şeyden de olabilir onun dışında kendim RX570 Nitro+ kullanmaktayım, 1ay olmadı daha hiçbir sorun yok şuan insanların yaşadıkları hatalar garibime gitmeye başladı ufaktan valla. X3440 ile akıcı şekilde BF1 oynayabiliyorum bu kartla millet 4.nesil i5 i7 ile oynanmıyor diyor..
Kısacası karta önyargılı bakmamanızı öneririm. O fiyata bu karttan iyisi yok. yukko.com da yeni üye indirim kuponu ile 1050TL e felan alabilirsiniz sanırım şuanda.

Eğer fiyat farkı isterlerse vermeyin.
Aynı farkı vererek Nitro+ modelini alırsınız.

Nitro+ modelinin en başarılı model olduğunu biliyorum. Aynı fiyattan değişim olmazsa zaten iade almış olarak bırakacağım.
Sorun başka bir şeyden de olabilir onun dışında kendim RX570 Nitro+ kullanmaktayım, 1ay olmadı daha hiçbir sorun yok şuan insanların yaşadıkları hatalar garibime gitmeye başladı ufaktan valla. X3440 ile akıcı şekilde BF1 oynayabiliyorum bu kartla millet 4.nesil i5 i7 ile oynanmıyor diyor..
Kısacası karta önyargılı bakmamanızı öneririm. O fiyata bu karttan iyisi yok. yukko.com da yeni üye indirim kuponu ile 1050TL e felan alabilirsiniz sanırım şuanda.

AMD'ye karşı hiçbir ön yargım yok. Zaten olsaydı bundan önceki kartım GTX 1050 Ti idi. Onu satıp RX 570'e geçmezdim. Sadece yaşadığım sorunu sadece ben yaşamadığım için yeni alacağım kartta aynı sorun olabileceğinden şüpheliyim.

Kronik değil. RX 570 kullanıyorum ve birkaç defa ekranın göz kırpması dışında sorun yaşamadım. Onlarda güncel sürücüyle gitti sanırım, uzun süredir görmüyorum.
Şu ekran kartına kronik ibaresini hemen yapıştırıyorlar. Sapphire RX 570 Pulse 8 GB kullanıyorum iyi ki de GTX 1050 Ti'den geçmişim. Fark devasa.

RX serisi çok fazla kart kullandım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. PSU'nuz nasıl bir şey? Yetersiz bir güç kaynağı da bu soruna sebep olabilir. Diğer donanımlarınız da aynı şekilde etkili. Benzer güç tüketimine sahip bir Nvidia kart kullandınız mı yakın zamanda?

Güç kaynağım EVGA'nın 500W'lık 80+ sertifikalı PSU'su. Güç kaynağından olacağını hiç zannetmiyorum çünkü gayet kaliteli bir PSU. Bundan önceki kartım GTX 1050 Ti idi. 2 sene boyunca sorunsuz kullanmıştım. Onun dışında sistemimdeki tüm donanımlar imzamda mevcut.

Bende Nitro+ modelini kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Nitro+ modellerine bakabilirsiniz. Bende ilk olarak Pulse modelini ve sorun çıktı bende iade edip Nitro+ modelini aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı