RX 5700 sorunlu mu?

• Konuyu başlatan -Jwol-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 8.438

-Jwol-

Hectopat
İyi akşamlar.

Toplayacağım sistem RX 5700 Pulse R5 3600 veya R5 2600.
AMD ekran kartlarında driver eksiği var diye duydum bu doğrumu doğru değilse AMD'nin ne sorunu var?
Driver sorunları oyunlarda ne gibi hatalar gösterebilir? Veya bir driver sürümü sorunluysa önceden sorunsuz driver sürümünü temelli olarak kullanabilir miyiz?
NVIDIA fan boylarının mantıksız AMD'yi kötüleyecek cevaplar istemiyorum. Düzgün konuyu kesin bilen kişilerden cevap istiyorum.

@Berkay İçöz MSI Mech modelinin soğutması cidden kötü ve termal pad sorunu var, benim RX5700 Mech OC 83 derece civarı çalışıyor %100 yük altında.
Daha soğuk çalışan RX5700 modelleri var Sapphire veya PowerColor gibi firmaların.

2900 TL bir bütçeye kesinlikle 1660Ti önermem. Performans olarak daha geride bir model.
Benim önerim soğutması iyi olan RX 5700 modellerinden birini almanız olacaktır.

@282004 65 derece çok fazla değil. Siz neden sorun yaşadınız.
Bunun ile ilgili deneyimlerimi paylaştım detaylı olarak. Ama kısaca şöyle ifade edeyim kart'ın Gpu'su hatalı veya arızalı gibisinden bir cevap aldım servisten.

Evet driver sorunları var, forumda bu sorunlarla ilgili her gün onlarca konu açılıyor, birçok insan kartı kısa sürede iade etti.

Alıp denemek istiyorsanız alın, bekli şansı yüzünüze güler, sorun yaşamazsınız.
Bu kartın driver sorunu yok kaç kere diyeceğiz daha? Bu sorun D O N A N I M S A L anladınız mı? Donanımsal!!!!! Çöp donanımlar kullanıp karta laf atmayın yeter be! Bu kadarda fanboyluk olmaz ya! (!)

@282004 Anlıyorum. Siz kartın kronik sorunlu olduğunu mu söylüyorsunuz. Aksi taktirde ayıplı mal denk gelmiş, her kartta olabilen bir sorun
:D Kartta hiçbir sorun yok ürün de ayıplı falan değil çatır çatır da oynatıyordu performans deseniz süper ama kronik sorunlu bir kart. Servisin bir halttan anladığı yok, ilk gönderdiğimde kart sorunsuzdur raporu yazan servis nasıl oluyor da hiç beklemeden geri gönderdiğimde bu sonucu veriyor hala anlam veremiyorum. Servisteki insanların deneyimleri zayıf en azından bir kısmı diyebilirim net. Hep söyledim hep söyleyeceğim RX 5700 serisi stabil bir seri değil. Amd yeni bir ürün çıkarmış deneme yapıp satışa sunmuş ve geliri de güzelce topladı Allah var. Bundan sonraki serilerde bu sorunlar düzelir diye umuyorum.

Bu kartın driver sorunu yok kaç kere diyeceğiz daha? Bu sorun D O N A N I M S A L anladınız mı? Donanımsal!!!!! Çöp donanımlar kullanıp karta laf atmayın yeter be! Bu kadarda fanboyluk olmaz ya! (!)
Kasadandır kesin kasadan :D

Kasadandır kesin kasadan :D.
Evet? Önünde cam olan dandik kasaları kullanıp ağlıyorsunuz forumda 'hüüü AMD ekan kartları 90 derece sucuk pişiyor hüü' diyorsunuz. O zaman neden benim amcamın çocuğunun eltisinin komşusunun altında oturan bakkal halil amcanın oğlu ahmet'in kullandığı RX590 60 derecede çalışıyor ve hiçbir yazılım sorunu yok? Çünkü çocuk 3000 TL'lik CM cosmos kullanıyor sizin gibi çöp donanımlar kullanmıyor. Sen şuna 'kartın fazla performans vermesini çekemiyorum, o yüzden karta çamur atıyorum' desene? Forumun moderatörleri bile taraf tutuyor yok ya böyle bir şey, alayınız fanboysunuz! (! )

Coil whine sesi bende duyuyorum. Benim PSU'dan geliyor ses o konuda eminim ama ekran kartıda yapıyor olabilir. Bugün dikkat edeyim biraz sese yazarım buraya.

İyi akşamlar.

Toplayacağım sistem RX 5700 Pulse R5 3600 veya R5 2600.
AMD ekran kartlarında driver eksiği var diye duydum bu doğrumu doğru değilse AMD'nin ne sorunu var?
Driver sorunları oyunlarda ne gibi hatalar gösterebilir? Veya bir driver sürümü sorunluysa önceden sorunsuz driver sürümünü temelli olarak kullanabilir miyiz?
NVIDIA fan boylarının mantıksız AMD'yi kötüleyecek cevaplar istemiyorum. Düzgün konuyu kesin bilen kişilerden cevap istiyorum.
5700 alacağına 2100 liraya 2060 satılıyor. 5700'ün FPS değeri daha yüksek ama 5700 en az 10 derece daha sıcak çalışan bir kart, aradaki derece farkı kadar O.C yapınca FPS ' de 2060 üstün oluyor.
Bunun dışında NVİDİA sürücüleri çok daha iyi, kartları daha stabil çalışıyor ve RTX teknolojisi de var.
2060>5700.

@Berkay İçöz MSI Mech modelinin soğutması cidden kötü ve termal pad sorunu var, benim RX5700 Mech OC 83 derece civarı çalışıyor %100 yük altında.
Daha soğuk çalışan RX5700 modelleri var Sapphire veya PowerColor gibi firmaların.

2900 TL bir bütçeye kesinlikle 1660Ti önermem. Performans olarak daha geride bir model.
Benim önerim soğutması iyi olan RX 5700 modellerinden birini almanız olacaktır.

@282004 65 derece çok fazla değil. Siz neden sorun yaşadınız.
Bende RX5700 almak isterim fakat driver sürücülerinde problem varmış ve işimi şansa bırakmak istemiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı