RX 5700 XT alarak hata mı yaptım?

Biraz araştırdım. Şu anlık 5 oyun destekliyormuş, daha önce hiç adını bile duymadığım oyunlar. DLSS 1.0 ile aynı derece performans artışı sağlıyormuş. Çok büyük bir hata yapmışım gibi görünmüyor. Hem AMD de buna benzer bir şey yapabilir.

Driver sorunları düzeltildi.

AMD ekran kartı konusunda hep ağırdan gelir. Çıkarttıkları bir seri kabaca adam olana kadar sürücülerden sürücü beğendiriyor kullanıcılarına. 5700XT bile tam düzelene kadar kaç ay geçti (çıkalı 1 sene olmuş) Aralık'ta çıkan 5500XT ve Ocak'ta çıkan 5600XT hala daha sürücülerle toparlanıyor.

Nvidia'ya zaten lafım yok fiyat dışında AMD'den her konuda daha öndeler bu sınıfta.

RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum ilk zamanlar çok sıkıntılıydı Driver RDR2 Witcher 3 Odyssey Detroit GTA 5 Doom Warzone bu oyunlar hepsi Ultra genellikle FPS 100 üst aldım ne siyah ekran ne hata hiçbir şey yaşamadım ve AMD görüntü keskinleştirme teknolojisi gerçekten başarılı

AMD ekran kartı konusunda hep ağırdan gelir. Çıkarttıkları bir seri kabaca adam olana kadar sürücülerden sürücü beğendiriyor kullanıcılarına. 5700XT bile tam düzelene kadar kaç ay geçti (çıkalı 1 sene olmuş) Aralık'ta çıkan 5500XT ve Ocak'ta çıkan 5600XT hala daha sürücülerle toparlanıyor.

Nvidia'ya zaten lafım yok fiyat dışında AMD'den her konuda daha öndeler bu sınıfta.
Nvidia nin tek sıkıntısı çakal olmasi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı