RX 5700 XT CoD: Warzone eşyalarda görüntü sorunu

lazkopat1599

Hectopat
Sistemim Ryzen 5 3600, RX 5700 XT.
Sadece yerdeki silah ve alet edevatlar bu durumda. Sorun nedir? Oyunu silip yeniden kurdum. Driver'lerim güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşıyorum ve sadece COD:WARZONE'da değil ekran kartını aldığımdan beri her türlü sorunu yaşadım her türlü oyunda izlediğim testlerden daha düşük fps alıyorum.Çoğu driverı denedim fakat stabil bir tane hala bulamadım.Kullandığınız driver sürümü nedir ?

20. 2.2 önerilen sürücü daha önce konu açmıştım hiçbir sorun yokken tüm oyunlarda böyle olmuştu eski taşınabilir harddiskimdeymis sorun SSD'ye alınca düzeldi ama bitek CoD Warzone kaldı anlamadım sebebini bir türlü.
Warzoneda 140 150 fps alıyorum takılma olmuyor akıcı genel olarak ekran kartından memnunum.

Anladım teşekkürler.

Aynı sorunu The Witcher 3'de duvar gölgelerinde yaşıyorum. Oyun tam ekran olunca siyah ekranda kalıyor pencere modunu açmak zorunda kalıyorum. Belki de ondan oluyor.

Son düzenleme:
Hocam ben de 5600XT aldım dün. Bende de bazı oyunlarda çim ve ağaç grafiklerinde sorun var. RDR2'de ve NFS Payback'te yaşadım bu sorunu. Metro Exodus'ta da sanki kalite blurlu gibi geldi. Çözümü yok mu bunun?

Hocam ben de 5600XT aldım dün. Bende de bazı oyunlarda çim ve ağaç grafiklerinde sorun var. RDR2'de ve NFS Payback'te yaşadım bu sorunu. Metro Exodus'ta da sanki kalite blurlu gibi geldi. Çözümü yok mu bunun?

Metro'da grafik ayarlarının en alt kısmındaki barı arttırırsan bulanıklaşma düzelir ama FPS'de ciddi kayıp yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…