Zaten her türlü değiştirmem gerekiyor Power Boost'un dandik bir PSU'su var. Suriye'de C4 olarak satıyorlar. Bunu biliyordum alırken ama önceliğimi PSU'ya vermemiştim. Bakalım bu yaz sonunda Corsair RM850 alacağım hocam.
Konuya bir güncelleme yapmak istiyorum. Kasanın 4 tane fanını Arctic PWM pst 120mm fan ile değiştirdim soğutucu olarak ise Arctic e-Sports Duo aldım. Yine yaz aylarında kapanma yaşıyordum. Ek olarak ekran kartım beklediğim FPS değerlerini vermiyordu. Ultrada 60 FPS alırken medium da da yine 60 FPS alıyordu. Oyun bütün grafik ayarlarında 8 GB VRAM kullandığından dolayı sürekli VRAM darboğazı oluyordu ve sistemin performansı beklediğimden hayli düşüktü. Bu sorunların üstüne kapanmalar da eklenince oyunu oynamaya ara vermiştim. 1 ay önce geri yükledim oyunu ve oyunun optimizasyonunu bir hayli düzeltmişler. Artık biraz daha az VRAM kullanımım var ve Ultra ayarlarda ortalama 110 FPS alıyorum ve daha hiç kapanma sorunu yaşamadım. Sanırsam oyundan kaynaklanıyordu. Zaten başka bir oyunda da böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Ama eninde sonunda bu PSU'yu değiştireceğim.