RX 5700 XT Siyah ekran problemi

359149

Hectopat
Makaleler
4
Merhabalar, RX 5700 XT kartımı ısınmasından, Coil Whine sorunundan ve Driver sorunlarından dolayı servise gönderdim. @nemanjaolanbjelica'nın açtığı konuda kimse sorun yaşamamış anladığım kadarıyla. Sorun sadece benim kartıma özel olabilir mi? Bunun haricinde benim başka hangi donanımda sorun olabilir ve bunu nasıl anlarım? İçime bir kurt düştü. İyi forumlar.

Hocam bu yollardan geçtim bunları denedikten sonra servise gönderdim zaten.

Merhabalar, RX 5700 XT kartımı ısınmasından, Coil Whine sorunundan ve Driver sorunlarından dolayı servise gönderdim. @nemanjaolanbjelica'nın açtığı konuda kimse sorun yaşamamış anladığım kadarıyla. Sorun sadece benim kartıma özel olabilir mi? Bunun haricinde benim başka hangi donanımda sorun olabilir ve bunu nasıl anlarım? İçime bir kurt düştü. İyi forumlar.
Tam sisteminiz nedir PSU vs... Coil Whine apayrı bir sorun zaten.

Tam sisteminiz nedir PSU vs... Coil Whine apayrı bir sorun zaten.

MSI GT710.
AMD Ryzen 5 3500X.
G.Skill Ripjaws 2x8 3000MHz.
MSI B450M-A PRO Max.
Power Boost X-59.
Power Boost hıve 650W 80+
512 GB Adata SSD.
240GB Crucial SSD

Şuan sistemim böyle hocam. PSU kalitesiz C4 olduğunun farkındayım fakat farklı PSU alırsam kablolamayı yapamamaktan korkuyorum.
Burdaki tam anlamıyla her şeyi denediğin halde hala oluyorsa o kart değişecek başka yolu yok.
Hocam amacım o yönde zaten fakat başka bir şey kaynaklı olabilir mi onu merak ediyorum. Çünkü neredeyse 10 arkadaş hiçbir sorun olmadığını yazmış.

MSI GT710.
AMD Ryzen 5 3500X.
MSI B450M-A PRO Max.
Power Boost X-59.
512 GB Adata SSD.
240GB Crucial SSD.

Şu an sistemim böyle hocam. PSU kalitesiz C4 olduğunun farkındayım fakat farklı PSU alırsam kablolamayı yapamamaktan korkuyorum.

Hocam amacım o yönde zaten fakat başka bir şey kaynaklı olabilir mi onu merak ediyorum. Çünkü neredeyse 10 arkadaş hiçbir sorun olmadığını yazmış.

En kötü bir bilgisayarcıya yaptırırsın siyah ekran sorunu genellikle PSU yorulan hatadır. Umarım PSU değişimi sorununu çözer.

MSI GT710.
AMD Ryzen 5 3500X.
MSI B450M-A PRO Max.
Power Boost X-59.
512 GB Adata SSD.
240GB Crucial SSD

Şuan sistemim böyle hocam. PSU kalitesiz C4 olduğunun farkındayım fakat farklı PSU alırsam kablolamayı yapamamaktan korkuyorum.

Siyah ekran almanız normal bu PSU RX 5700 XT'yi besleyemez. Ekran kartında hata bile olsa o PSU yine sorun çıkarır. Yukarıda belirttiğim gibi Coil Whine zaten siyah ekran sorunu ile alakası olmayan farklı bir sorun.

Siyah ekran almanız normal bu PSU RX 5700 XT'yi besleyemez. Ekran kartında hata bile olsa o PSU yine sorun çıkarır. Yukarıda belirttiğim gibi Coil Whine zaten siyah ekran sorunu ile alakası olmayan farklı bir sorun.

Hocam lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. 12V kanaldan minimum 500-550W veren tercihen 600W ve üstü PSU RX 5700 XT ekran kartına yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı