RX 5700 XT vs RTX 2070 Suıper

blackman16

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar ekran kartı olarak sizce:
Sapphire RX 5700 XT Nitro + Special Edition
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio

Hangisini almalıyım sizce? Performans ısınma vs. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse en ucuz buradan alırsınız ama onun yerine üstüne 500TL eklerseniz emin olun çok daha mantıklı bir seçenek 2080S.

F/P olarak RX 5700XT öneririm ama "abi ben Ray Tracing istiyorum bir de bütçem geniş" diyorsan RTX 2070 Super seni uzun süre götürür ve Ray Tracing gelişmeye devam ettikçe yeni bir ekran kartı almak zorunda kalmazsın.

RTX özelliğini kullanmayacaksan alma diyen arkadaşları dinleme. RX 5600XT,5700 ve 5700XT çipsetli çoğu modelde özellikle Asus ROG Strix ve Sapphire'de sorunlar çıkıyor. Forumu ve yabancı forumları araştırırsan göreceksin. Ayrıca o fiyata 2070 Super almak yerine 2080 alabilirsin.

Her iki kartı da kullandım. 2070 SUPER daha iyi, bunu açıkça söyleyebilirim. Bunun dışında fiyat olarak pahalı kartlar. İndirim yakalarsanız avantajlı fiyatlara alabilirsiniz. Ben TRİO modelini birkaç hafta önce vatandan 4460 TL'ye aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı