Valla hocam çok iyi fiyata almışsınız bende 1 aydır biraz düşüş olsa diye bekliyorum her gün bakıyorum hiç denk gelemedim benHer iki kartı da kullandım. 2070 SUPER daha iyi, bunu açıkça söyleyebilirim. Bunun dışında fiyat olarak pahalı kartlar. İndirim yakalarsanız avantajlı fiyatlara alabilirsiniz. Ben TRİO modelini birkaç hafta önce vatandan 4460 TL'ye aldım.
Valla hocam çok iyi fiyata almışsınız bende 1 aydır biraz düşüş olsa diye bekliyorum her gün bakıyorum hiç denk gelemedim ben
5700XT serisinde ROG, TUF ve MSI Evoke, Mech sorunlu evet fakat Sapphire'in ne sorunu var? Bu arada bu sorunlar da düzeltildi yani yeni üretimlerde sorun yok. Sapphire ile ilgili fabrikasyon herhangi bir sorun gözlemlemedim.RTX özelliğini kullanmayacaksan alma diyen arkadaşları dinleme. RX 5600XT,5700 ve 5700XT çipsetli çoğu modelde özellikle Asus ROG Strix ve Sapphire'de sorunlar çıkıyor. Forumu ve yabancı forumları araştırırsan göreceksin. Ayrıca o fiyata 2070 Super almak yerine 2080 alabilirsin.
Harbi mi ya şu an pc başında oturdum ağlıyorum2 ay önce Vatan'da 3999TL'ye düşmüştü alan çok kişi oldu.![]()
Harbi mi ya şu an pc başında oturdum ağlıyorumdiğer sitelere baktığımda 5.500 den aşağı yok daha da düşmez bu saatten sonra herhalde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.