Benim şu an kullandığım kart. Çok memnunum. Gayet serin çalışıyor, oyunlarda genelde 60-65 derecelerde çalışıyor. Çok nadir bazı ağır oyunlarda 69-70 gördüm. Aldım alalı 1 defa bile Wattman hatası ya da mavi ekran vb. almadım. İlk defa AMD ekran kartı kullanışım, Wattman hatası nedir hala bilmiyorum karşılaşmadığım için. Nitro+ bulup alabilirseniz alın, yoksa Pulse alıp geçin demiştim yukarıda zaten. Sapphire AMD ekran kartlarında çok iyi, hatta en iyisi gördüğüm kadarıyla. Nitro+ 3 fanlı, Pulse ise 2 fanlı ama Nitro+ da yukarıda belirttiğim derecelerde çalışıyor, incelemelere bakabilirsiniz. Nitro+'ın frekansı biraz daha yüksek ve overclock için daha uygun, fark bu aralarındaki. Bir de Nitro+'ın RGB'si var kontrol edilebilien, Pulse sadece kırmızı yanıyor.Teşekkür ederim. Tabii ki MSI bu kadar önerilmediyse dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.
Aslında şu bütçemi çok rahatlatır ama bir bakar mısınız;
Sapphire RX
Ekstra olarak GTX 1080 Tİ ikinci el konusunda fikriniz nedir? En temizi, gönlümden geçen sıfır alıp 2 yıl garantili kullanmak tabii ki ama bir sorayım dedim.
Ekstra 2 ; Wattman problemi, hatası nedir? Bu kartta böyle bir sorun yaşama ihtimalim var mı?
Benim şu an kullandığım kart. Çok memnunum. Gayet serin çalışıyor, oyunlarda genelde 60-65 derecelerde çalışıyor. Çok nadir bazı ağır oyunlarda 69-70 gördüm. Aldım alalı 1 defa bile Wattman hatası ya da mavi ekran vb. almadım. İlk defa AMD ekran kartı kullanışım, Wattman hatası nedir hala bilmiyorum karşılaşmadığım için. Nitro+ bulup alabilirseniz alın, yoksa Pulse alıp geçin demiştim yukarıda zaten. Sapphire AMD ekran kartlarında çok iyi, hatta en iyisi gördüğüm kadarıyla. Nitro+ 3 fanlı, Pulse ise 2 fanlı ama Nitro+ da yukarıda belirttiğim derecelerde çalışıyor, incelemelere bakabilirsiniz. Nitro+'ın frekansı biraz daha yüksek ve overclock için daha uygun, fark bu aralarındaki. Bir de Nitro+'ın RGB'si var kontrol edilebilien, Pulse sadece kırmızı yanıyor.
Konuyu bir inceleyin isterseniz:
Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri - Technopat Sosyal
Sapphire AMD ekran kartlarında en iyi marka. Asus Rog Strixi fiyatından dolayı saymazsak tabi. Pulse modeli iyi kart fakat giriş seviyesi. Nitro üst seviye. Size şöyle bir tavsiye de verebilirim. Amazon.com/fr sitesinden nitroyu pulse fiyatına alabilirsiniz. Fakat bekleme süresi konusunda birşey diyememÇok teşekkür ediyorum size. Çok faydalı ve açıklayıcı yaklaşımlar yaptınız. Aklımda RX 5700 XT Sapphire'e karşı güzel bir tema oluştu. Umarım bundan sonra ki süreç hayırlısıyla satın alıp sistemi yeniden kurmak olacaktır.
GTX 1080 almak mantıksız olur GDDR5X vs GDDR6 AMD daha mantıklı yeni teknoloji kullanmak.Çok teşekkür ediyorum size. Çok faydalı ve açıklayıcı yaklaşımlar yaptınız. Aklımda RX 5700 XT Sapphire'e karşı güzel bir tema oluştu. Umarım bundan sonra ki süreç hayırlısıyla satın alıp sistemi yeniden kurmak olacaktır.
Hacı seni gördüğüm her ortamda Intel, NVIDIA başka bir şey yok.Performans olarak 5700 XT, stabilite olarak RTX 2070.5700 XT sorunları nedeniyle pişman edebilir.
Ben olsam Amazon.de'den 2070S alırdım.
5700 XT kullanıcısı olarak para derdiniz yoksa 2070.
Daha iyi sürücü, daha düşük sıcaklıklar, daha iyi kayıt programı vs. uzar gider.
Fiyat performans istiyorum, ekran kartına o kadar para veremem diyorsanız 2070 ve diğer Nvidia modelleri söz konusu dahi olamaz
2900 lira idi Sapphire Pulse 5700XT geçen Vatan’da.
2070’lerin elle tutulur modelleri 4.000 lira. 2070 super’ı düşünmek bile istemiyorum...
Ben kartımdan memnunum, daha çok param olsaydı ve paranın azlığı çokluğu umurumda olmasaydı gözüm kapalı 2070 alırdım. Bütçem belliydi, alabileceğim en iyi fiyat/performans kartını aldım, yoluma devam ediyorum. Kartta herhangi bir sorun olmadığını kendi konumda da belirtmiştimSizin konunuzda da sormuştum aslında genel olarak memnundunuz böyle bir yorum yapmanız beni şaşırttı. Memnun değil misiniz? Son sürücü güncellemesi evet ama eğer bu kartı almazsam RTX 2070 alabilirim en fazla o da o fiyata o performansa değecek mi sizce?
RX 5700 XT' kullanan biri olarak yorumunuz önemli, biraz kafam karıştı açıkcası
RX 5700 XT mi yoksa RTX 2070 mi?