RX 5700 XT vs RTX 2070

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki kart aynı zaten. Fiyat normal fakat biraz daha çıkıp Nitro modelini almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5700XT'yi super serisine rakip edenlere selam olsun, az buçuk kitap okusunlar. Super serisi daha sonra çıktı, Super'e rakip olmamasına rağmen Super'den bir tık iyi, bazı yerlerde kafa kafaya.

Sorun çıkartma konusunda iki firmanın başarısı arasında hiçbir fark yok. Ulan kartları zaten aynı şekilde üretiyorlar aga ne tür bir sorun? Yazılım sorunu desen ikisinde de var, bozulacaksa bozulacak zaten, cebinize iyi gelen ve performanslı olanı alın, o da 5700XT. ha çok super bir şey isterseniz 2070 Super'de kesinlikle canınızı sıkmaz. Aradaki fiyat farkı sağlam.

Açıkcası ben eskiden GTX 1080 kullanıyordum ve memnundum. Kartım yandığı için yeni bir karta ihtiyaç duydum, dediğim gibi 2K-4K ekran kullanmıyorum 144 Hz 1080P'de maksimum performans için en ideal kart'ı arıyorum. Bolca karşılaştırmalı yorumlara açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
RTX destekli oyunlar gelmeye devam ediyor "bence 2070 al dağlar kadar fark yok zaten. Şimdiden hayırlı olsun.

buyur kardeşim aynı fiyata nitro modeli.
Amazaon'dan daha önce alışveriş yapmadım. Tabii ki güvenmiyorum anlamına gelmiyor da, garanti konusu ve siparişin işleyişi hakkında herhangi bir bilgim yok.

Amazaon'dan daha önce alışveriş yapmadım. Tabii ki güvenmiyorum anlamına gelmiyor da, garanti konusu ve siparişin işleyişi hakkında herhangi bir bilgim yok.
Hepsiburada'dan farkı yok. Temiz bir şekilde paketlenmiş halde geliyor. Problem olduğunda zaten firmaya göndereceksin.

Hepsiburada'dan farkı yok. Temiz bir şekilde paketlenmiş halde geliyor. Problem olduğunda zaten firmaya göndereceksin.
489,95 Euro olarak gözüküyor ekran kartının fiyatı. Bu fiyatın üzerine ekleme yapılıyor mu, yoksa toplam fiyatı 489,95 Euro mu oluyor?

Görmeyenler için tekrardan atayım. AMD ekran kartı ısınmıyor arkadaşlar. Güzel bir kasanız olduğu sürece, soğutması güzel olduğu sürece ve parçaları toplarken doğru seçim yaptığınız sürece problem yok. Forumlara aldanmayın. Intel CIO’su AMD ile olan savaşı kaybettik açıklaması yapmasına rağmen piyasa hala Intel fanboylarla dolu. AMD'nin geçmişte iyi işler çıkarttığını söyleyemeyiz belki. Fakat devir değişti. At gözlüklerinizi çıkarın. Bir sürü platformlarda performans testleri falan var. İnceleyin ve şu AMD'nin driverlarında problem oluyor saçmalığını da bırakın. Kullanıyoruz işte bizde niye problem yok?

Dosya Ekleri

• 6F0FECE0-C429-40DB-A001-F873F11A79CA.jpeg
    6F0FECE0-C429-40DB-A001-F873F11A79CA.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 96
  • 4DD0878B-5D53-490B-A7AE-84A12F4C6C78.jpeg
    4DD0878B-5D53-490B-A7AE-84A12F4C6C78.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 92
Parası olana RTX 2070, daha düşük bütçesi olana 5700 XT. Performans olarak daha iyi olabilir evet nvidia ile kafa rahat :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı