Referans 5700 XT'den, Sapphire 5700 XT Pulse modeline yöneldim. Nitro modelini almak isterdim ancak bütçeyi çok aşıyorum.iki kart aynı zaten. fiyat normal fakat biraz daha çıkıp nitro modelini almanızı tavsiye ederim.
Buyur kardeşim aynı fiyata Nitro modeli.Referans 5700 XT'den, Sapphire 5700 XT Pulse modeline yöneldim. Nitro modelini almak isterdim ancak bütçeyi çok aşıyorum.
RTX destekli oyunlar gelmeye devam ediyor "bence 2070 al dağlar kadar fark yok zaten. Şimdiden hayırlı olsun.Açıkcası ben eskiden GTX 1080 kullanıyordum ve memnundum. Kartım yandığı için yeni bir karta ihtiyaç duydum, dediğim gibi 2K-4K ekran kullanmıyorum 144 Hz 1080P'de maksimum performans için en ideal kart'ı arıyorum. Bolca karşılaştırmalı yorumlara açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Amazaon'dan daha önce alışveriş yapmadım. Tabii ki güvenmiyorum anlamına gelmiyor da, garanti konusu ve siparişin işleyişi hakkında herhangi bir bilgim yok.buyur kardeşim aynı fiyata nitro modeli.
SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8G GDDR6 Dual HDMI/ Dual DP OC (Uefi) : Amazon.fr: Informatique
Achetez SAPPHIRE Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8G GDDR6 Dual HDMI/ Dual DP OC (Uefi): Amazon.fr ✓ Livraison & retours gratuits possibles (voir conditions)www.amazon.fr
Hepsiburada'dan farkı yok. Temiz bir şekilde paketlenmiş halde geliyor. Problem olduğunda zaten firmaya göndereceksin.Amazaon'dan daha önce alışveriş yapmadım. Tabii ki güvenmiyorum anlamına gelmiyor da, garanti konusu ve siparişin işleyişi hakkında herhangi bir bilgim yok.
489,95 Euro olarak gözüküyor ekran kartının fiyatı. Bu fiyatın üzerine ekleme yapılıyor mu, yoksa toplam fiyatı 489,95 Euro mu oluyor?Hepsiburada'dan farkı yok. Temiz bir şekilde paketlenmiş halde geliyor. Problem olduğunda zaten firmaya göndereceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.