RX 5700XT Satılmalı mı?

Alt takımı hesaba katarsak kart kendini amorti edene kadar ölür. Kazandığını düşünürsün ama uzun vadede zarar demek. Uzun süredir mining yapıyorum. Kartın iyi fiyaya satılması daha mantıklı. Ya da birkaç kart daha alarak bu işe vakit ayırıp ona göre başlamalı.

Hocam o kart mining kartı sizin şu anda o kartı çoktan satmanız gerekiyor zaten şu anda fırsat varken satıp daha güçlü kart olan 6700XT almalısınız sattığınız paraya.

Alt takımı hesaba katarsak kart kendini amoeti edene kadar ölür. Kazandığını düşünürsün ama uzun vadede zarar demek. Uzun süredir mining yapıyorum. Kartın iyi fiyaya satılması daha mantıklı. Ya da birkaç kart daha alarak bu işe vakit ayırıp ona göre başlamalı.
Eniştem kendisi mining yapıyor rx 5700 xt ile amdden software kendisi herşeyini ayarladı.Aylık 500-700tl civarı kazanıyor ve kendisi Gamer mining'i kapatıp oyunda oynuyor.

Uzun uzun yazmak zor geliyor ama biz anakart olarak 50TL'lik çıkma işlemciyi anakartı kullanıyoruz. RAM sınırlı flash bellekle vs çalıştırıyoruz. OC ayarları BIOS modları en stabili. Bir kart için tüm sistemi çalıştırmak özellikle oyun oynamak için güçlü bir sistem 200TL'ye yakın elektrik getirir. Ayrıca sistem 7 24 yükte çalıştığı için erken emekeiliye ayrılır. Biz bu kartın tüketimini 30 40 TL'ye kadar düşürüyoruz. Mh artırıyoruz kazanç yine de bahsettiğiniz değerlere anca geliyor. Bence enişteniz ya çok şanslı ya da tam doğruyu söylemiyor.

Peki ortalama ne kadara satabilirim?
7-8 arası satılabilir şu anda alıcı azaldı satmak istiyorsanız erkenden satın ve sattığınız paraya 6700XT alın. Amazon.com.tr Burayı takip edin sürekli 7 bin TL'ye Powercolor'un en üst kartı geliyor 6700XT modelinden ondan alırsınız veya az daha çıkıp 9 bin TL'ye 3070 Ti geliyor ondan alırsınız.

O fiyata ne yazık ki veremem. Kesin olduğumda satılık diye konu açarım isterseniz oradan daha detaylı konuşuruz.

Sahibinden ucuk fiyata koyulmuş kartlara bakmanızı tavsiye etmem ben bu fiyattan birçok kart aldım. 2.elde keriz silkeleme yapıyorlar. Fikriniz değişirse haber bekliyorum.
İfadede bırakan arkadaşlara 6.5dan kartı veriyorum. Komik bir rakam ise buyurun alın.

Son düzenleme:
Sahibinden ucuk fiyata koyulmuş kartlara bakmanızı tavsiye etmem ben bu fiyattan birçok kart aldım. 2.elde keriz silkeleme yapıyorlar. Fikriniz değişirse haber bekliyorum.

İfadede bırakan arkadaşlara 6.5dan kartı veriyorum. Komik bir rakam ise buyurun alın.
Tamam hocam konuşuruz fakat o fiyattan veremem büyük ihtimalle. Satılık konusunu açma ihtimalim var 5-6 güne.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı