RX 580 76 derece oluyor

whoisfirat

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Gençler CS:GO'da bile 76 dereceden aşağıya inmiyor. Normal masaüstünde 57 derece falan (Fanları kapatınca, açınca 37, 40 derece oluyor.) Termal macun yenileme zamanı mı geldi acaba? Funmark açtım 480P 77 derece çıkınca direkt kapattım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Gençler CS:GO'da bile 76 dereceden aşağıya inmiyor. Normal masaüstünde 57 derece falan (Fanları kapatınca, açınca 37, 40 derece oluyor.) Termal macun yenileme zamanı mı geldi acaba? Funmark açtım 480P 77 derece çıkınca direkt kapattım. :D
70-75 derece arası normal aslında, boşta fanlar açıkken 40 derece olması gayet iyi. Kartı ne zaman aldınız?

Fan hızını artırın. Kasaya egzoz fanlar ekleyin. Amd ekran kartları fazla ısınması gayet normal. Ama erkan kartları da işlemciler gibi yüksek ısıya dayanıklıdır. 80 dereceyi geçmediği sürece sorun yok.

70-75 derece arası normal aslında, boşta fanlar açıkken 40 derece olması gayet iyi. Kartı ne zaman aldınız?

İkinci el aldım yaklaşık 6 ay önce. İkinci el almama rağmen 36 derece falandı fanlar çalışmıyorken bile. Hiç içi açılmamış yani benden önceki adam hiç termal macun falanda yenilememiş. Baktım bayağı konulara herkes normal yazmış ama bana normal gibi gelmedi ne bileyim ilk aldığımda maksimum 60'a çıkan kart, şimdi 77'lere kadar çıkıyor :D yakın zamanda temizlettirmeye falan gideceğim ama bir sorayim dedim yine de.

Fan hızını artırın. Kasaya egzoz fanlar ekleyin. AMD ekran kartları fazla ısınması gayet normal. Ama erkan kartları da işlemciler gibi yüksek ısıya dayanıklıdır. 80 dereceyi geçmediği sürece sorun yok.

Fan hızı oyunlarda maksimumda. Egzoz fanı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el aldım yaklaşık 6 ay önce. İkinci el almama rağmen 36 derece falandı fanlar çalışmıyorken bile. Hiç içi açılmamış yani benden önceki adam hiç termal macun falanda yenilememiş. Baktım baya konulara herkes normal yazmış ama bana normal gibi gelmedi ne bileyim ilk aldığımda maksimum 60'a çıkan kart, şimdi 77'lere kadar çıkıyor :D Yakın zamanda temizlettirmeye falan gidicem ama bir sorayim dedim yinede.

İmzamda yazıyor.
Değiştirmenizi öneririm.

Bana sorarsanız termal macun olarak Arctic MX-4 2019 Edition öneririm.

İkinci el aldım yaklaşık 6 ay önce. İkinci el almama rağmen 36 derece falandı fanlar çalışmıyorken bile. Hiç içi açılmamış yani benden önceki adam hiç termal macun falanda yenilememiş. Baktım bayağı konulara herkes normal yazmış ama bana normal gibi gelmedi ne bileyim ilk aldığımda maksimum 60'a çıkan kart, şimdi 77'lere kadar çıkıyor :D yakın zamanda temizlettirmeye falan gideceğim ama bir sorayim dedim yine de.

Fan hızı oyunlarda maksimumda. Egzoz fanı var.
Temizlettirmeye gitmeyin. Kendiniz temizleyin. İnternette bir sürü video var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı