RX 580 8 GB Alınır mı?

MSI Armor modelinin soğutması iyi değildir. Örnek olarak Gigabyte RX 580 yük altında fanlarını %30-40 arası döndürürken, MSI Armor %50-60 arası döndürür. Bu da kartı gürültülü çalıştırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alın paşalar gibi Gigabyte. Vatandan alışveriş yapmayın. Alınır, bu arada buna en yakın birkaç yüz ₺ farkla 1060 6GB modelleri var. Bence 2000₺ altında sıralama 1. 1060 6GB(Bulunursa RX590) 2. RX580 8GB. Aralarındaki fark tamamen tasarım ve soğutma bloğu performanslarının farkı. Yoksa kullandıkları GPU aynı.
Editliyorum:
Buradaki 1060 6GB 1699₺ fiyatla satılıyormuş. Yeni indirim olmalı. Fiyatı güzel.

Son düzenleme:
Alın paşalar gibi Gigabyte. Vatandan alışveriş yapmayın. Alınır, bu arada buna en yakın birkaç yüz ₺ farkla 1060 6GB modelleri var. Bence 2000₺ altında sıralama 1. 1060 6GB(Bulunursa RX590) 2. RX580 8GB. Aralarındaki fark tamamen tasarım ve soğutma bloğu performanslarının farkı. Yoksa kullandıkları GPU aynı.
Editliyorum:
Buradaki 1060 6GB 1699₺ fiyatla satılıyormuş. Yeni indirim olmalı. Fiyatı güzel.
Dikkatimi çekti cidden. Vatan'da niye fiyatlar böyle? Sizce bilgisayar ile alakalı alışveriş yapılacak siteler hangileri?

Dikkatimi çekti cidden. Vatan'da niye fiyatlar böyle? Sizce bilgisayar ile alakalı alışveriş yapılacak siteler hangileri?

Bana soracak olursanız en başta İnventus. Satış öncesi ve sonrası destek ve kaliteli hizmet almak istiyorsan İnventus bir numara. Ek olarak Sinerji, Nanokatalog, Amazon Türkiye, QP Bilişim, İtopya firmalarından da rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Editliyorum:

Asus RX580 4GB 256Bit GDDR5 DUAL O.C GAMING Ekran Kartı (DUAL-RX580-O4G)
Peki bu nasıl? Mevcut sistemimde GTX1050TI var cidden gına geldi. 1650x1050 çözünürlükte PUBG’yi en düşük ayarlarda bile 60 FPS üstü oynuyamıyorum. Youtube videolarında bakıyorum kendi sistemimdeki parçalar aynı sadece 1050TI yerine RX580 4GB ekran kartını takıyorlar 1080P ultra ayarlarda 50-60 FPS alıyorlar anlamadım gitti.
MSI Armor modelinin soğutması iyi değildir. Örnek olarak; Gigabyte RX580 yük altında fanlarını %30-40 arası döndürürken, MSI Armor %50-60 arası döndürür. Buda kartı gürültülü çalıştırır.
R3 1200 ile RX 580 4GB modeli oyunlarda darboğaz yapma ihtimali var mıdır?

Son düzenleme:
MSI Armor 1080 kullanıyorum, 2K ultra çözünürlük ve ayni zamanda yayin yapiyorum. 70’i gecmiyor, isinir diyenler neye dayanarak soyluyor bunu? Armor alinir, sadece gosterissiz bir kart. Butce dostu, kotu gun dostu. Fazla para odemekten kurtarir, istedigini sana verir? Daha ne yapsın bu Armor size. 😄

MSI Armor 1080 kullanıyorum, 2K ultra çözünürlük ve ayni zamanda yayin yapiyorum. 70’i gecmiyor, isinir diyenler neye dayanarak soyluyor bunu? Armor alinir, sadece gosterissiz bir kart. Butce dostu, kotu gun dostu. Fazla para odemekten kurtarir, istedigini sana verir? Daha ne yapsın bu Armor size. 😄
Dostum RX serisi daha çok ısınan bir yapıya sahip :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı