Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Anladım hocam. sanırsam samsung çok az var piyasada special edition gibi kartlarda gördüm.

Anladım hocam. sanırsam samsung çok az var piyasada special edition gibi kartlarda gördüm.
VBIOS'larına baktım da 4 GB NITRO+ modellerinde Samsung bellekler yok. Sadece 8 GB olan modellere koymuşlar. Sanırım maliyet daha yüksek oluyor veya bilmediğim bir şey var.

VBIOS'larına baktım da 4 GB NITRO+ modellerinde Samsung bellekler yok. Sadece 8 GB olan modellere koymuşlar. Sanırım maliyet daha yüksek oluyor veya bilmediğim bir şey var.
Samsung ve Hynix bellekler 8 GB modellerinde bulunuyor. RX 570 kartlarında da öyle.

Hocam ben undervolt yaptım fakat arada bir siyah ekran gelip gidiyordu. Bende geri çektim. Galiba en mantıklısı kendi ayarında kullanmak.

@Tolga Samet Hocam, ekran görüntülerindeki ayarları birebir aynısı yaptım sadece vram 2000 mhz olarak yaptım. oyunlarda güzel başlıyor fakat 30dk sonra wattman sıfırlıyor ama sistem ayakta sorun yok. nerede bir ayar yapmam lazım sizce?

Biraz voltaj verin. 1030mV yerine 1040mV yapabilirsiniz mesela. Ayrıca güncel olarak aşağıdaki fan ayarlarını kullanıyorum.

(50C/%18, 55C/%40, 60C/%60, 70C/%100)

tamamdır, burdaki güç limiti ne işe yarar?

Eki Görüntüle 416435
Güç sınırlandırmasını kaldırıyor gibi düşünün. Normalde kart maksimum 185W güç çekiyor sınırlandırmadan ötürü. Bu da Furmark gibi testlerde frekansın düşmesine sebep oluyor. Normal kullanıcı için önemsiz ancak ben yine de sona dayadım. İsterseniz default olarak bırakabilirsiniz.

aslında istediğim voltajı buldum fakat reboot ettikten sonra sıfırlanıyor sebebi ne olabilir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…