Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

@Tolga Samet;

Merhaba GIGABYTE RX 580 GAMING 4GB DDR5 256 bit AMD Radeon Ekran Kartına sahibim.

Değerlerimi şu şekil de yaptım 3-4-5-6-7 voltajını 1050 olarak ayarladım. Benchmark sonuçlarım şu şekil de. Sadece voltaj düşürdüm ve bellek gecikme seviyesini 2'ye aldım onun haricin de birşey yapmadım. Başka neler yapmalıyım?

@Kheron Memory voltajı 900mV'a indirip frekansını 1850 MHz olarak ayarlayabilirsin. Kaydettikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutma.

900mV'a indirmem pek mümkün görünmüyor gibi. Çünkü değerleri tıpkı sizin ilk postunuz da paylaştığınız şekil de güncel olarak ayarladığım da bile oyunda böyle gariplikler oluyor. 900mv de düşünemiyorum.

@Kheron Aynı belleklere sahibiz. Elpida belleklerin büyük çoğunluğu yazdığım ayarlarda stabil kalabiliyor. Yine de sizinki stabil kalacak diye bi' kaide yok. Ayrıca bellek ayarlarını yaptıktan sonra HWInfo ile herhangi bir GPU Memory Error var mı diye kontrol ettin mi?

Bilmiyorum söylediğimi kaçırdınız mı fakat AMD kartlarda OC/UV ayarlarının sıfırlanmasını istemiyorsanız Windows güç seçeneklerinden hızlı başlatma özelliğini kapatın. Eğer Afterburner ile beraber Wattman kullanıyorsanız hızlı başlatmayı kapattıktan sonra Afterburner üzerinden Erase auto startup settings ayarını kapatın. Başka GPU ile alakalı program kullanmıyorsanız bunları yaptıktan sonra ayarlarınız sabit kalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…