Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

@DeWitt Konuyu güncelledim, fan profili hariç kendi ayarlarınızı oluşturmalısınız. Konuda anlattığım gibi, voltajı kademeli şekilde düşürüp optimum değeri bulmalısınız. Eğer Nitro+ alacaksanız OCCT testinde stabilitesini test edebilirsiniz kartın, soğutması çok iyi. Hem daha kısa sürede bulursunuz, hem de daha net sonuç elde edersiniz.

Ocakta alacağım Nitro+ modelini. Teşekkür ederim . Sizin kullandığınız voltaj değeri nedir? Pardon şimdi gördüm eve geçince deneyeceğim.

@DeWitt OCCT testinden önce 1031 mV kullanıyordum, şimdi 1056 mV. O test ekran kartına işkence yapıyor resmen, RX 580'in 260W çektiğini ilk kez gördüm . Tam stabilite için bu testi kullanıyorum. Oyunlarda stabilite için 1031 mV yetiyor aslında.

Neden model değişiyorsunuz bu arada?

Şu an kullandığım Pulse 4 GB, soğutma ve daha fazla çözünürlük + doku detayı için 8 GB alacağım. Tabii elimdeki kartın üzerine 200 koyup kutulu faturalı garantili kart alacağım. İleriye dönük bir sistem olmasını istiyorum. Çünkü 2009'da aldığım sistemi daha birkaç ay öncesine kadar kullanıyordum ve bu sene değiştirdim.
Hocam konuyu inceledim ama bir şey anlamadım yine.

Son düzenleme:
@DeWitt Kabaca gösterdim, eksik bir şey varsa bakabilirsin. Frekans ve voltajlarla oynama yapıyordum, yoksa o frekansta kullanmıyorum kartı .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarları manuele aldıktan sonra ekstra bir şeye gerek var mı? Mesela fan hızına tıklama, voltaja tıklama vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…