Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

İlginç. Bendeki bellekler Hynix, şuan 900mV 2000MHz kullanıyorum acaba daha fazla OC yapabilir miyim?
İsterseniz deneyebilirsiniz. Her testin sonucunda işaretlediğim bölümdeki değerleri kontrol etmeyi unutmayın. Üstte de belirttiğim gibi. Elpida belleklerin overclock performansı berbat.

Bu ayarlar ASUS ROG STRİX RX 570 için yapsam bende aynı değerleri alır mıyım? Bende maalesef ısı olayı yüzünden muzdaribim.
Birde üstteki ayarların profili diye yazmışsınız. Ben bunu indirdim ama nasıl aktif edeceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu ayarlar ASUS ROG STRİX RX 570 için yapsam bende aynı değerleri alır mıyım? Bende maalesef ısı olayı yüzünden muzdaribim.
RX 570 için farklı konu açılmıştı daha önce. Burada RX 580'i baz aldım. Ancak siz de deneyebilirsiniz tabi. -100mV ile başlayın. Eğer crash vermezse düşürün, verirse yükseltin.
Birde üstteki ayarların profili diye yazmışsınız. Ben bunu indirdim ama nasıl aktif edeceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üstte de belirttiğim gibi o profili uygulamanızı tavsiye etmem. 1400MHz RX 570 için yüksek bir değer diye düşünüyorum. Stabil çalışacağını hiç sanmıyorum.
Ben bu bahsettiklerinizle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Tam olarak öğrenebileceğim bir kaynak var mı acaba?
Türkçe rehber sayısı yok denilebilecek kadar az. Yabancı forumlarda sağlam kaynaklar bulabilirsin.

RX 580'deki voltaj ayarlarını uyguladım ve crash yedim, oyundan felan attı.

RX 580'deki voltaj ayarlarını uyguladım ve crash yedim, oyundan felan attı.
1.030V ile crash aldıysanız 10mV ekleyip tekrar test edin. Undervolt sabır ve zaman isteyen bir işlem. Dediğim gibi her kart birbirinden farklı. Kimi bu değerlerde stabil kalırken kimi daha yüksek veya daha düşük voltajlarda stabil kalabilir.

Wattman üzerinden yapmak istiyorum voltaj ayarını siz ne önerirsiniz?

Wattman üzerinden yapmak istiyorum voltaj ayarını siz ne önerirsiniz?
Öncelikle ayarları sıfırlayın. Ardından DURUM 3-4-5-6-7 voltajını 1050 olarak ayarlayın ve test edin. Eğer problem olursa 10mV arttırın. Olmazsa eğer isterseniz düşürebilirsiniz.
Madencilik deneyimi olan birisisiniz sanırım Konu güzel olmuş elinize sağlık.
Deneyimim yok ancak forumlarında takılırken gereken birçok bilgiyi öğrenmiş oldum . Teşekkürler.

Şuan bu şekilde yaptım stabilesine birde böyle test edeceğim kartın. Forza Horizon 4 Gibi bir oyunda denemiştim.
Dediğiniz şekilde yaptım, onun dışında tamamiyle sizin ayarlarınız. Bakalım faydasını görecekmiyim, sizi bilgilendireceğim yaklaşık 1.5 1 saat Forza Horizon 4'te takılıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…