Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Açtım ve -100'den -150'ye kadar denedim. Hepsinde de çöktü. Ne yapmam gerekiyor? Bir de -150'de monitör gri oldu ve korkudan benzim attı. Tekrar otomatiğe aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@DeWitt Ekleme yaptığın için bildirim gelmiyor. 1125mV dener misin son olarak? Biraz şanssızsın sanırım. Bu arada 2 dk test etmen de yeterli. Boşa zorlama kartı. Zaten hiçbir oyun imkanı yok o kadar zorlayamaz.

@Altarein -50 ile -100 arasını dener misin? Merak etme, bu tarz hatalar sadece stabil olmadığını gösterir. Herhangi bir donanımsal zarar vermez.

Tamam hocam, az sonra deneyeceğim. Yazarım buraya.

2100MHz'de olan için voltajı kaç gireyim?

@DeWitt Belleklerin voltajını elleme en iyisi. Sadece core voltajı. Bu arada sadece OCCT'de oluyorsa çok takılma, kart yüksek sıcaklıklarda stabilitesini kaybediyor olabilir. En iyisi ağır oyunlardan yola çık. Zaten sıcaklık sınırına dayanmış kart test esnasında.

Hocam -90 ile denedim. MSI Afterburner otomatik olarak -87'ye attı. 3 dk Mortal Kombat XL oynadım oyundan atmadı. Öncekilerinde hep atmıştı. Başka oyunlarda da test edeyim mi?

@Altarein Zaten öyle olmalı. Kademeler 6.25mV şeklinde, yani ayarladığın voltaj tam olarak 1062.5mV. Uzun süre test et istersen, özellikle PUBG test için harika bir oyun. Witcher 3 de olabilir.

@Altarein Zaten öyle olmalı. Kademeler 6.25mV şeklinde, yani ayarladığın voltaj tam olarak 1062.5mV. Uzun süre test et istersen, özellikle PUBG test için gayet iyi bir oyun. Witcher 3 de olabilir.
O halde 30 dk Witcher 3 oynayacağım. Sonuçları yazarım hocam.
@Altarein Zaten öyle olmalı. Kademeler 6.25mV şeklinde, yani ayarladığın voltaj tam olarak 1062.5mV. Uzun süre test et istersen, özellikle PUBG test için harika bir oyun. Witcher 3 de olabilir.
Maalesef hocam sonuç fail. Girer girmez 3 saniye içinde oyun donup masaüstüne attı. Şimdi -80 deneyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…